Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπανούλης και Σλούκας αποθέωσαν τον Μπαρτζώκα

Σπανούλης και Σλούκας αποθέωσαν τον Μπαρτζώκα

Μέσω ενός βίντεο που ετοίμασε η Euroleague για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Κώστας Σλούκας αποθέωσαν τον τεχνικό των ερυθρολεύκων.

Το πρόσωπο του «Focus on» ήταν αυτή τη φορά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με την Euroleague να ετοιμάζει ένα αφιερωματικό βίντεο στον τεχνικό του Ολυμπιακού. Τον Έλληνα προπονητή αποθέωσαν, τόσο ο Βασίλης Σπανούλης, όσο και ο Κώστας Σλούκας που κλήθηκαν να μιλήσουν για τον προπονητή τους στο βίντεο.

«Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Προσωπικά δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα επέστρεφα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Μετά από μερικές συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες της ομάδας μας, με έπεισαν πως έχουν το ίδιο κίνητρο για να οδηγήσουμε την ομάδα ξανά στην κορυφή.

Υπάρχει σίγουρα εμπειρία. Η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο. Θέλουμε να έχουμε ταπεινούς παίκτες, με κίνητρο, αλλά και να γνωρίζουν τι σημαίνει Ολυμπιακός στην EuroLeague. Ο Ολυμπιακός είχε τον Σπανούλη και τον έχουμε και τώρα, τον Πρίντεζη, τον Παπανικολάου και τον Σλούκα. Είναι ένας κορμός πολύ καλών Ελλήνων παικτών.

Η διοργάνωση της EuroLeague είναι η πιο δύσκολη στον κόσμο. Μπορεί να έχουμε ακόμη την ευκαιρία να βρεθούμε στα playoffs. Αυτό που προσπαθώ είναι να τους πείσω όλους ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτή την νοοτροπία θέλω να φέρω στην ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Μπαρτζώκας.

Ο Βασίλης Σπανούλης από την πλευρά του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι όμορφο που επέστρεψε ο κόουτς. Έχουμε πολλές και σπουδαίες αναμνήσεις. Τον χρειαζόταν η ομάδα. Ό,τι κι αν συμβεί μέσα στη σεζόν θα δουλέψει σκληρά και θα βρει τον τρόπο να μας βοηθήσει να κερδίσουμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στην EuroLeague».

Ενώ ο Κώστας Σλούκας ανέφερε: «Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι και γι’ αυτό είμαι εδώ. Πιστεύω πως είναι ο κατάλληλος κόουτς στην κατάλληλη ώρα και μπορεί να φέρει ξανά την νοοτροπία που είχε ο Ολυμπιακός. Για δύο – τρία χρόνια, η ομάδα έχασε αυτή την νοοτροπία, του να παλεύεις κάθε ματς, κάθε κατοχή».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024