Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης : Ποιος είναι μεγαλύτερος υποκριτής; Ο Τσίπρας ή ο Ραγκούσης ;

Μητσοτάκης : Ποιος είναι μεγαλύτερος υποκριτής; Ο Τσίπρας ή ο Ραγκούσης ;

«Ποιος είναι πιο υποκριτής; Ο κ. Ραγκούσης που τα έλεγε αυτά και ήρθε σε εσάς ή εσείς που τον δεχτήκατε στο ΣΥΡΙΖΑ;» αναρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την τιμητική του είχε ο Γιάννης Ραγκούσης στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την συζήτηση στην τριτολογία του με ένα απάνθισμα από βρισιές που είχε γράψει πριν προσχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο άλλωστε είχε αποκαλέσει και ως τον «πιο ανέντιμο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης».

Όταν μιλούσε για εξαγορά στελεχών

Κατά την τριτολογία του ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στα ζητήματα της ποιότητας της δημοκρατίας και των τρολς του διαδικτύου και τα όσα είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά σκληρά πράγματα είτε για εμένα είτε για εσάς».

Διαβάζοντας ένα απάνθισμα από αυτές τις υβριστικές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναρτήσεις του κ. Ραγκούση στα social media Ο πρωθυπουργός αναρωτήθηκε: «Ποιος είναι πιο υποκριτής; Ο κ. Ραγκούσης που τα έλεγε αυτά και ήρθε σε εσάς ή εσείς που τον δεχτήκατε στο ΣΥΡΙΖΑ;».

Ο Γιάννης Ραγκούσης είναι ως -πρώην εδώ και καιρό- στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από εκείνους που δεν έχουν ασκήσει μια συνήθη έστω και σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα ως πολιτικό αντίπαλο.

Μεταξύ άλλων, έχει κατηγορήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για εξαγορά στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μιλούσε επίσης με στόμφο «για τα σκοτεινά φαινόμενα διαπλοκής που πήγαν να στηθούν και τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα» ενώ χαρακτήριζε άθλια την αντιμνημονιακή αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από το 2015, και υπαίτια που η χώρα κόλησε στα μνημόνια.

Βέβαια όλα αυτά πριν ο Γιάννης Ραγκούσης πάει στο ΣΥΡΙΖΑ και τον δεχτεί στο κόμμα του ο Αλέξης Τσίπρας ως πρόεδρος…

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024