Τελικά η κόκκινη ομάδα πέτυχε τον στόχο της στο Survivor 4 και η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν για άλλη μία φορά και η δημοσιογράφος, που έδειχνε να έχει ισχυρή στήριξη ως τώρα από το κοινό, είναι αυτή που βρέθηκε εκτός παιχνιδιού, μετά από πέντε φορές που ήταν προτεινόμενη.

Η ίδια αντιμετώπισε με χαμόγελο την ανακοίνωση του ονόματός της από τον Γιώργο Λιανό, με την Σοφία να σκύβει το κεφάλι.

Οι υπόλοιποι παίκτες δεν αντέδρασαν, με την Σαλαγκούδη να αναφέρει πως φεύγει χαρούμενη από την πορεία της στο Survivor 4.

Ευχαρίστησε την ομάδα της, αλλά τους είπε πως δεν θέλει να χαιρετήσει τους παίκτες έναν προς ένα προσωπικά και έτσι έφυγε από το παιχνίδι με την υπόλοιπη ομάδα να δείχνει αμήχανη και απλά να την χειροκροτεί όταν σηκώθηκε να αποχωρήσει.

«Νιώθω κάπως περίεργα. Στεναχωριέμαι που τελειώνει όλο αυτό, αλλά παράλληλα χαίρομαι. Χαίρομαι και για τις συμπαίκτριές μου που μένουν και για την ομάδα που θα δυναμώσει, επειδή είναι καλύτερες αγωνιστικά», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ αποχώρησε χωρίς να χαιρετήσει έναν προς έναν τους συμπαίκτες της

Χαμός στο Twitter

Μετά από πέντε υποψηφιότητες για αποχώρηση, ήρθε το τέλος εποχής για την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor 4, είδηση που, για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του Twitter έμοιαζε με όαση, για άλλους «πολύ καλή για να είναι αληθινή», ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που «συνωστίστηκαν» για να μοιραστούν τη χαρά τους.

Στο Twitter στήθηκε γλέντι τρικούβερτο για την αποχώρηση της πιο ακριβοπληρωμένης παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης η οποία, ομολογουμένως, ήταν και αδύναμος κρίκος μεταξύ των συμπαικτών της -έστω- στην κόκκινη ομάδα, με το αγώνισμα της Τετάρτης να είναι και το τελευταίο της στον Άγιο Δομίνικο.