Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανθή Σαλαγκούδη : Μπήκε στο Survivor για να πάρει εκπομπή;

Ανθή Σαλαγκούδη : Μπήκε στο Survivor για να πάρει εκπομπή;

Δεν πρόλαβε να βγει από το παιχνίδι και ήδη οι φήμες οργιάζουν

Οργιάζουν οι φήμες για την Ανθή Σαλαγκούδη, που θέλουν την πρώην παίκτρια του Survivor να παίρνει τη δική της εκπομπή ως αντάλλαγμα για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας, μέχρι πριν λίγες ώρες βρισκόταν ακόμη εντός παιχνιδιού. Όμως ήδη η εκπομπή «Ευτυχείτε» ανέφερε ότι η Σαλαγκούδη δεν μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να κερδίσει το έπαθλο, αλλά επειδή είχε ήδη έρθει σε συμφωνία για μελλοντική τηλεοπτική εκπομπή, με τον όρο της συμμετοχής της.

Για την ακρίβεια, η Σαλαγκούδη φέρεται να έχει μιλήσει με την «Ατζούν Media» για μεσημεριανή εκπομπή, που θα αναλάμβανε μετά το τέλος του Survivor. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, αφού επιστρέψει στην Ελλάδα και μπει στην αναγκαία καραντίνα, η Σαλαγκούδη θα ξεκινήσει και πάλι τις συζητήσεις που θα κρίνουν αν θα αναλάβει εκπομπή που θα προβάλλεται τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου ή αν θα πρόκειται για κάποιο καθημερινό τηλεπαιχνίδι με δοκιμασίες.


Σύννεφα στη σχέση της με τον Περικλή Κονδυλάτο

Στο μεταξύ η καλή σχέση της Ανθής Σαλαγκούδη με τον Περικλή Κονδυλάτο φαίνεται ότι ανήκει στο παρελθόν. Διότι ο σχεδιαστής κοσμημάτων με μια νέα ανάρτηση «φωτογράφισε» την πρώην κολλητή του στο Survivor.

Η ανάρτησή του αναφέρει: «Με κατηγορούν ότι “γύρισα την μπιφτέκια” και ότι δεν είμαι ένας άνθρωπος με τιμή γιατί δεν σε υποστηρίζω. Εάν το να είμαι εμπλεος δόξας και τιμής σημαίνει να υποστηρίζω συνεχώς το ίδιο λάθος, και να είμαι αμετανόητος και να μην εξελίσσομαι και να μην αναθεωρώ τα σφάλματα μου, τότε ας είμαι α-τίμος. Εγώ ξέρω εάν έχω σφάλει.

Και ξέρω όταν αντιληφθώ το λάθος να το μαζέψω με ΌΠΟΙΟ κόστος στην δημοφιλια μου την οποία δεν επεδίωξα ποτέ, πάντοτε με ενδιέφερε μόνον η αλήθεια και μέσα στο παιχνίδι και εκτός. Όταν αντιλήφθηκα κάποια πράγματα σου τα είπα ευθέως και από τότε έγινα ο χειρότερος εχθρός σου: Όταν σου είπα ότι το παιχνίδι δεν το γουστάρεις, ότι ούτε το να βγαίνεις προτεινόμενη σου αρέσει (εννοείται για το prestige), όταν σου είπα ότι τα παιδιά όχι μόνον δεν έχουν κάτι εναντίον σου ίσα ίσα πεινάνε εξαιτίας σου 2 μήνες τώρα και με τις νίκες τους επωφελείσαι κ από τροφή και από ασυλίες, εσύ σταμάτησες να μου μιλάς και μου είπες ότι κάνω φτηνό reality.

Δεν με ενδιαφέρει τι νομίζεις: Με ενδιαφέρουν οι φίλοι μου που είναι στην ζούγκλα και πίνουν , κρυώνουν τα βράδια, κάνουν τις βιολογικές τους ανάγκες στο σκοτάδι στην φύση. όλοι προσπαθούν να κάνουν κάτι, και εσύ απλά περιφέρεσαι και παραπονιεσαι γιατί για αυτό που οι άλλοι κοπιάζουν να έχουν, εσύ απλά το καταδέχεσαι. Αυτό για το οποίο εσύ μένεις με το ζόρι βγάζοντας πολλά, οι άλλοι το εκτιμούν βγάζοντας τρεις και εξήντα. Δεν σε πειράζουν τα παιδιά, ούτε εγώ, ούτε ο μπαμπάς σου.

Σε πειράζει που δεν έχεις ιδανικά και δεν αντέχεις να είσαι άχθος αρουρης. Σταμάτησες να μου μιλάς και δεν κατάλαβα πότε το γιατί, στο συμβούλιο όμως έκανες ότι έκλαψες για να κερδίσεις έστω και από την αποχώρηση μου. Υποκρίτρια και καιροσκόπος μέχρι το τέλος.

Προσεύχομαι για τα αδέλφια μου Τριαντάφυλλο, Κώστα, Ηλία, Μαριάνθη, Σοφία, Κορρο, Κοψιδά, Ασημακόπουλο, να είναι καλά, μου λείπουν επώδυνα και προσεύχομαι σ αυτον που δεν έχει όνομα, να τους έχει νικητές. Τέλος δεν με ενδιαφέρει να έχω φίλους, έχω φίλη την αλήθεια, και η αλήθεια είναι φίλη με την αλήθεια μου. Αυτά. Εάν γυρίζω την μπιφτέκια η όχι είναι δικό μου θέμα, και μερικές φορές πρέπει να την γυρίσεις γιατί αλλιώς καίγεται και δεν τρώγεται με τίποτα».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024