Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Ζούλιας: Μόνο τα μυστικά μπορεί να μας σκοτώσουν σαν κοινωνία – Βαθιά κοινωνικό το θέμα

Βασίλης Ζούλιας: Μόνο τα μυστικά μπορεί να μας σκοτώσουν σαν κοινωνία – Βαθιά κοινωνικό το θέμα

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ» ο κ. Ζούλιας σχολίασε αστειευόμενος είπε πως «ίσως θα έπρεπε να είχατε προσκαλέσει τον κ. Μπαμπινιώτη να μας πει αν υπάρχει ο όρος αυτός».

Τις δηλώσεις του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων», σχολίασε ο σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ» ο κ. Ζούλιας σχολίασε αστειευόμενος είπε πως «ίσως θα έπρεπε να είχατε προσκαλέσει τον κ. Μπαμπινιώτη να μας πει αν υπάρχει ο όρος αυτός».

«Αυτός ο εξαίρετος δικηγόρος νομίζω ότι θα πρέπει να σταματήσει πλέον να κακοποιεί την ελληνική γλώσσα που γνωρίζει τόσο καλά. Μετά από 50 χρόνια δικηγορίας ελληνικά ξέρει» είπε ο κ. Ζούλιας.

Σχετικά με το «τολμηρό» ποστ του, στο οποίο χαρακτηρίζει τον δικηγόρο ως «ηλίθιο» ανέφερε ότι «δεν φοβήθηκα και δεν φοβάμαι για τίποτα στη ζωή μου καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

«Μόνο τα μυστικά μπορεί να μας σκοτώσουν σαν κοινωνία»

«Τα μυστικά μις κοινωνίας μπορεί να σκοτώσουν την κοινωνία Χαίρομαι που βγαίνουν και καταθέτουν κάποιοι άνθρωποι όπως ο Μοθωναίος και ο Ξιάρχος, για να σπάσουν τα ταμπού. Μόνο τα μυστικά μας μπορεί να μας σκοτώσουν σαν κοινωνία, η αλήθεια ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πιστεύω ακράδαντα στην ελληνική δικαιοσύνη αλλά θα πρέπει να κάνει κάτι για αυτά που λέει ο κ. Κούγιας. Είναι απαράδεκτο εν έτει 2021 σε ένα μεγάλο κανάλι σε prime time να βλέπεις συνέντευξη με έναν από τους πιο σοβαρούς δημοσιογράφους να λέγεται κάτι τέτοιο από έναν εξαίρετο δικηγόρο να μην υπάρχει κάποια ερώτηση» τόνισε.

«Δεν υπάρχει όρος επαγγελματίας ομοφυλόφιλοι, αυτό έπρεπε να του πει εκείνη την ώρα. Υπάρχουν επαγγελματίες συνοδοί, οι οποίοι αν είναι ανήλικοι θα είχαν συνοδεία. Δεν έχω να πω κάτι άλλο» είπε χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω δηλώσεις.

«Ο κ. Κούγιας μας έχει τελείως γραμμένους»

«Δεν αξίζει στον κ. Λιγνάδη τέτοια γραμμή υποστήριξης, τον βάζει ακόμα πιο κάτω» ανέφερε και σχόλιασε:

«Ο κ. Κούγιας μας έχει τελείως γραμμένους Έχει ζητήσει από κάποιους συγγνώμη; Ο κ. Κούγιας μας έχει τελείως γραμμένους, μας το δηλώσει. Έτσι γουστάρει είναι ο μεγαλύτερος μάγκας. Εγώ την έννοια του μάγκα την είχα αλλιώς»

«Γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα, δεν του ξέφυγε αυτό που είπε. Για όνομα του θεού, δεν είμαστε βλάκες, πόσο πάτο θα πιάσουμε επιτέλους» είπε ο κ. Ζούλιας.

Πόσο ακόμα θα κακοποιηθούν τα θύματα;

«Πόσο θα κακοποιηθούν ακόμα τα φερόμενα θύματα; Πάνε να το κάνουν πολιτικό ενώ δεν είναι. Είναι πρώτα κοινωνικό, βαθιά κοινωνικό θέμα μακριά από την πολιτική» σχολίασε ο κ. Ζούλιας.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024