Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος
Ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς σε κρίσιμη κατάσταση με κοροναϊό και σηψαιμία.
Εχασε τη μάχη με τη ζωή ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος που νοσηλευόταν από τις αρχές του μήνα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κοροναϊό και σηψαιμία.
Πριν περίπου έξι χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι είναι φορέας του Αids, αλλά και τον εθισμό του στο αλκοόλ.
Ο δημοσιογράφος νοσηλεύονταν στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς σε κρίσιμη κατάσταση με κοροναϊό και σηψαιμία.
Η είδηση είχε γίνει γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, όπου ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος προχώρησε σε ποστάρισμα με το οποίο ανέφερε: «Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομης και στο άλλο πόδι. Στην εντατική από covid διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν».
Η κατάσταση της υγείας όμως του Τάσου Θεοδωρόπουλου φαίνεται πως δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση.
Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου Τάσος Θεοδωρόπουλος, γνωστός ως ΤΑΖ, το 2015 είχε αποκαλύψει ότι τα τελευταία 11 χρόνια ήταν φορέας του HIV, σε μια προσπάθεια να σπάσει τα ταμπού πίσω από αυτόν τον ιό. Είχε γράψει τότε: «Είμαι ο ΤΑΖ και μολονότι δεν με λες ακριβώς χαρούμενο άνθρωπο, θα διεκδικώ το δικαίωμα στη χαρά όποιου του έχει στερηθεί. Ακόμα και με μπουνιές.
Απελευθέρωσα από μέσα μoυ μια φορτωμένη από άλλους ντροπή. Όχι για τη δική μου αυτοπροβολή από τη στιγμή που γνωρίζω και δεν με αφορά όμως καθ’ όλου το όποιο προσωπικό ή επαγγελματικό κόστος μπορεί να πληρώσω. Μου αρκεί να κοιμάμαι ήρεμα ·και να να κάνω σεξ χαμογελώντας. Το έκανα για τη ζωή των άλλων που για μένα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη δική μου. Τον ομοίων μου και φοβισμένων, Δεν ζεις αν δεν αντιμετωπίζεις το κόστος της αλήθειας σου. Κι αν δεν τη χρησιμοποιείς για να βοηθήσεις άλλους, απλά έρπεσαι. κι αλήθεια ποτέ δεν είχες…».
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442