Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πως να είσαι φρέσκια και μόνη στα 80 σου

Πως να είσαι φρέσκια και μόνη στα 80 σου

Η ζωή της Τζέιν Φόντα

Η Τζειν Φόντα είναι 83. Ξυπνάει στις 6.30 το πρωί, βλέπει καινούργιες ταινίες στις ίδιες πλατφόρμες που παίζουν συχνά φίλμ και σήριαλ στα οποία πρωταγωνιστεί.

«Δεν έχω σύζυγο ή εραστή. Κάνω ό,τι θέλω», δήλωσε πρόσφατα η πρωταγωνίστρια της σειράς Grace and Frankie, σύμβολο του σεξ επί δεκαετίες και πρωταγωνίστρια της επανάστασης της αεροβικής και την φυσικής κατάστασης την δεκαετία του ’80-τοτε ήταν ήδη 40αρα .

«Κοιμάμαι νωρίς και το κρεβάτι μου έχει ένα μηχανισμό όπου μπορείς να σηκώσεις το κεφάλι ή τα πόδια.Ε ίναι σαν κρεβάτι νοσοκομείου, ξέρετε» , ομολόγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η καλλίγραμμη  αγαπημένη 80χρονη ακτιβίστρια -σταρ της Αμερικής , προσθέτοντας πως παρά τους τρεις γάμους στο βιογραφικό της, απολαμβάνει πλέον την μοναχικότητα.

«Είχα έναν σύζυγο που κοιμόταν νωρίς όπως εγώ, έναν που όταν ερχόταν στο κρεβάτι δεν ήταν για ύπνο !Έναν που έγραφε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δυο από τους τρεις ήταν νυχτόβιοι», εξιστόρησε προσθέτοντας τα μυστικά του καλού ύπνου : «μια καλή ενυδατική κρέμα, σταθερή θερμοκρασία στο δωμάτιο στους 20 βαθμούς κελσίου και μια ειδική κουβέρτα βαρύτητας» που της χάρισε η Μπρίτζιτ Φόντα τα Χριστούγεννα και βοηθά τα άτομα με στρες να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν καθώς θυμίζει στο σώμα τις συνθήκες που απολαμβάνει ένα έμβρυο στη μήτρα της μητέρας του.

Η παρέα της Φόντα που πρόσφατα εμβολιάστηκε αλλά παραμένει όπως όλοι σε συνθήκες κοινωνικής απομόνωσης  είναι ο βοηθός της, τρεις φορές την εβδομάδα και ένας κύριος που κάνει τις δουλειές του σπιτιού και της μαγειρεύει .

«Κατά τα αλλά είμαι απόλυτα μόνη μου και το απολαμβάνω», επέμεινε .

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024