
Ολυμπιακός : Τρία νέα κρούσματα κοροναϊού στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών
Δύο αθλήτριες και ένα μέλος του επιτελείου βρέθηκαν θετικοί στο κοροναϊό – Εξι τα συνολικά κρούσματα (2 αθλήτριες, 4 μέλη του επιτελείου)
Συνεχίζεται η διασπορά του Covid-19 στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, καθώς το βράδυ της Τετάρτης οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού.
Στα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, υπήρξαν τρία θετικά δείγματα. Από αυτά, τα δύο ανήκουν σε αθλήτριες και το ένα σε μέλος του επιτελείου. Μετά τα νέα αποτελέσματα ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα έξι θετικά. Πρόκειται για δύο αθλήτριες και τέσσερα μέλη του προπονητικού επιτελείου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι μετά τα τελευταία τεστ για COVID-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, βρέθηκαν τρία ακόμη θετικά κρούσματα. Τα νέα κρούσματα αφορούν δύο αθλήτριες και ένα μέλος του επιτελείου. Μετά τα νέα αποτελέσματα ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα έξι θετικά (δύο αθλήτριες και τέσσερα μέλη του προπονητικού επιτελείου)».
- Κρήτη: Σοκάρουν τα μηνύματα του 40χρονου στον αδερφό της Ελευθερίας ενώ την έχει σκοτώσει – Προσπαθεί να τον παραπλάνησει
- Αμετανόητος Γεωργιάδης επιτίθεται ξανά στη Λάουρα Κοβέσι – «Όσο μας το επιτρέπει ακόμα, έχουμε δημοκρατία»
- Κικίλιας: Μέτρα στήριξης της ακτοπλοΐας με στόχο τη συγκράτηση των τιμών
- Η σιωπή των παικτών της Τσέλσι
- Τουρκία: Αποκαλύφθηκε άγαλμα της θεάς Αθηνάς ύψους 2 μέτρων
- Μπαρτσελόνα: Χάνει την υπόλοιπη σεζόν αλλά παίζει στο Μουντιάλ ο Γιαμάλ – Τι έδειξαν οι εξετάσεις

