Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Λιγνάδη : Έτοιμος να καταθέσει στη Δικαιοσύνη ο Νίκος Σ.

Υπόθεση Λιγνάδη : Έτοιμος να καταθέσει στη Δικαιοσύνη ο Νίκος Σ.

Σήμερα οι δικηγόροι του Νίκου Σ. θα προσέλθουν στην ανακρίτρια για να δηλώσουν τα στοιχεία του εντολέα τους.

Μία ακόμα καταγγελία για τον Δημήτρη Λιγνάδη έρχεται να προστεθεί στη δικαστική διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης.

Σήμερα οι δικηγόροι του Νίκου Σ., ο οποίος με συνέντευξή του στο περιοδικό 2020mag είχε καταγγείλει ότι είχε υποστεί βάναυση σεξουαλική κακοποίηση από σκηνοθέτη – ηθοποιό, θα προσέλθουν στην ανακρίτρια για να δηλώσουν τα στοιχεία του εντολέα τους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι του Νίκου Σ. – Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος – ανέφεραν ότι έχουν καταθέσει ήδη την καταγγελία του εντολέα τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και πως σήμερα θα υποβάλλουν αντίγραφό της και στην ανακρίτρια. Επίσης, θα γνωστοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία του Νίκου Σ. και θα δηλώσουν ότι είναι στη διάθεση των αρχών.

Ο Νίκος Σ. είχε μιλήσει στο περιοδικό 2020mag, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι σε ηλικίας 19 ετών βιάστηκε με αντικείμενο από τον γνωστό σκηνοθέτη.

Ο Νίκος Σ. πήγε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ενώ αύριο αναμένεται μέσω των πληρεξουσίων δικηγόρων του, Γεωργία Παλαιολογου και Πατρίκιο Πατρικουνάκο, να βρεθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, για να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του εντολέα τους και να δηλώσουν ότι είναι στη διάθεση των αρχών.

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας του στην ιστοσελίδα 2020mag.gr ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Είναι ο τέταρτος άνθρωπος που στρέφεται στη Δικαιοσύνη καταγγέλλοντας βιασμό από τον σκηνοθέτη, μετά τον Βασίλη Κ. (που έχει παραγραφεί) και τους βιασμούς που περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο.

Αν και η υπόθεση του Νίκου Σ. έχει επίσης παραγραφεί, μπορεί να ερευνηθεί ως προς τον τρόπο δράσης, για τον οποίο το ένταλμα σύλληψης μιλά κατά πληροφορίες για «εμμονή» για εγκληματική ροπή.

Παράλληλα, σήμερα στην εισαγγελία θα προσέλθει και ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και να προσκομίσει στον εισαγγελέα τους φακέλους με καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση η κακοποίηση που έχουν υποβληθεί στο σωματείο.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024