Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρώην μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ο δικηγόρος του Νίκου Σ., που έχει καταγγείλει τον Λιγνάδη για βιασμό

Πρώην μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ο δικηγόρος του Νίκου Σ., που έχει καταγγείλει τον Λιγνάδη για βιασμό

Την ώρα που ο κατηγορούμενος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, περνούσε την πόρτα του ανακριτικού γραφείου, στο ίδιο γραφείο βρέθηκαν και οι νομικοί παραστάτες ενός ακόμη προσώπου, ο οποίος έχει καταγγέλλει τον σκηνοθέτη για βιασμό

Την ώρα που ο κατηγορούμενος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, περνούσε την πόρτα του ανακριτικού γραφείου, στο ίδιο γραφείο βρέθηκαν και οι νομικοί παραστάτες ενός ακόμη προσώπου, ο οποίος έχει καταγγέλλει τον σκηνοθέτη για βιασμό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι δικηγόροι του Νίκου Σ., Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος, ανέφεραν ότι έχουν καταθέσει ήδη την καταγγελία του εντολέα τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και πως σήμερα θα υποβάλουν αντίγραφό της και στην ανακρίτρια.

Παράλληλα, αναμένεται να γνωστοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία του Νίκου Σ., ενώ θα δηλώσουν ότι είναι στη διάθεση των Αρχών.

Πρώην μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος Πατρίκιος Πατρικουνάκος ήταν μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μαζί με την συνάδελφό του δικηγόρο Γεωργία Παλαιολόγου συνυπέγραψαν σήμερα κείμενο νομικών υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω ψήφισμα 1.000 και πλέον νομικών απευθύνεται στον Υπουργό Δικαιοσύνης και γίνεται έκκληση για τη ζωή του κρατούμενου απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η καταγγελία του Νίκου Σ. η οποία άνοιξε το χορό των αποκαλύψεων στην υπόθεση Λιγνάδη τίθεται πλέον και επίσημα υπ’ όψιν της Δικαιοσύνης.

Ο Νίκος Σ. ήταν ο πρώτος ο οποίος κατήγγειλε δημόσια ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη το 2005, χωρίς να τον ονοματίζει. Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας του στην ιστοσελίδα 2020mag.gr, ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, με τις εξελίξεις να παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024