Την ώρα που ο κατηγορούμενος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, περνούσε την πόρτα του ανακριτικού γραφείου, στο ίδιο γραφείο βρέθηκαν και οι νομικοί παραστάτες ενός ακόμη προσώπου, ο οποίος έχει καταγγέλλει τον σκηνοθέτη για βιασμό

Την ώρα που ο κατηγορούμενος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, περνούσε την πόρτα του ανακριτικού γραφείου, στο ίδιο γραφείο βρέθηκαν και οι νομικοί παραστάτες ενός ακόμη προσώπου, ο οποίος έχει καταγγέλλει τον σκηνοθέτη για βιασμό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι δικηγόροι του Νίκου Σ., Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος, ανέφεραν ότι έχουν καταθέσει ήδη την καταγγελία του εντολέα τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και πως σήμερα θα υποβάλουν αντίγραφό της και στην ανακρίτρια.

Παράλληλα, αναμένεται να γνωστοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία του Νίκου Σ., ενώ θα δηλώσουν ότι είναι στη διάθεση των Αρχών.

Πρώην μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος Πατρίκιος Πατρικουνάκος ήταν μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μαζί με την συνάδελφό του δικηγόρο Γεωργία Παλαιολόγου συνυπέγραψαν σήμερα κείμενο νομικών υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω ψήφισμα 1.000 και πλέον νομικών απευθύνεται στον Υπουργό Δικαιοσύνης και γίνεται έκκληση για τη ζωή του κρατούμενου απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η καταγγελία του Νίκου Σ. η οποία άνοιξε το χορό των αποκαλύψεων στην υπόθεση Λιγνάδη τίθεται πλέον και επίσημα υπ’ όψιν της Δικαιοσύνης.

Ο Νίκος Σ. ήταν ο πρώτος ο οποίος κατήγγειλε δημόσια ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη το 2005, χωρίς να τον ονοματίζει. Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας του στην ιστοσελίδα 2020mag.gr, ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, με τις εξελίξεις να παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr