Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκε το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Αναβλήθηκε το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Μετά τα νέα κρούσματα κοροναϊού στον Ολυμπιακό, η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την αναβολή του ντέρμπι των αιωνίων, που ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (27/2)

Ο Ολυμπιακός έχει χτυπηθεί περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα της Volleyleague από τον Covid-19, με τους Πειραιώτες την Τρίτη (23/2) να ανακοινώνουν δύο ακόμα κρούσματα κοροναϊού και τον συνολικό αριθμό των νοσούντων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να φτάνει πλέον τους 17.

Τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό έφεραν και την αναβολή του ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (27/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για την 14η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 που ανακοινώθηκαν από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024