
Europa League : Ο γάλλος Τουρπέν θα διαιτητεύσει το Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός
Η UEFA ανακοίνωσε το διαιτητή που θα διευθύνει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, και αυτός θα είναι ο… γνώριμος Κλεμάν Τουρπέν
Ο Κλεμάν Τουρπέν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τη ρεβάνς της Πέμπτης για τους «32» του Europa League ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό.
Ο γάλλος ρέφερι θα σφυρίξει το ματς, ενώ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Νικολά Ντανός και Σιρίλ Γκρινγκόρ, τέταρτος θα είναι ο Φρανκ Σνάιντερ, ενώ στο VAR θα είναι οι Ζερόμ Μπρισάρ και Ντελαζό Βιλί.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τουρπέν έχει βρεθεί δύο φορές στο δρόμο των Πειραιωτών την περασμένη σεζόν, και πιο συγκεκριμένα στις 12/3/2020, όταν ήταν ρέφερι στο Ολυμπιακός-Γουλβς (1-1) για τους «16» του Europa League, ενώ σφύριξε και στις 28/6/2020, στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός (1-2) για τα πλέι-οφ της Super League.
Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος γάλλος διαιτητής ήταν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη (0-0) για τα πλέι-οφ της Super League, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν ρέφερι στο Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ (2-1) για τα πλέι-οφ του Champions League.
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια
- Συμπληρώματα διατροφής σκύλου: Πότε είναι απαραίτητα για την υγεία του
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας





