Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο μεγάλα παιχνίδια του Χεζόνια στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ

Δύο μεγάλα παιχνίδια του Χεζόνια στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ

Ο Μάριο Χεζόνια έχει πραγματοποιήσει μερικά πολύ καλά παιχνίδια στο ΝΒΑ, αποδεικνύοντας πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο

Ο Μάριο Χεζόνια είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, με τους Πράσινους να πραγματοποιούν μια πολύ σημαντική κίνηση, ενισχύοντας το ρόστερ τους με έναν παίκτη που αποδεδειγμένα μπορεί να βοηθήσει το σύνολο του Όντεντ Κάτας.

Ο Κροάτης πέρασε αρκετά χρόνια στο ΝΒΑ, όταν αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην Αμερική, αφήνοντας την Μπαρτσελόνα και την Euroleague, για να φορέσει κατά σειρά τις φανέλες των Ορλάντο Μάτζικ, Νιου Γιορκ Νικς και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Στις μέρες του στο μαγικό κόσμο έχει πραγματοποιήσει ορισμένα πολύ καλά ματς, δείχνοντας σε όλους το πλούσιο ταλέντο του και πως μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο.

Triple-Double κόντρα στους Ρόκετς

Το 2019 ο 25χρονος φόργουορντ, αγωνιζόμενος με τους Νιου Γιορκ Νικς, τέθηκε αντιμέτωπος με τους Χιούστον Ρόκετς των Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ, σε μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί.

Ο αγώνας εξελίχθηκε όπως οι περισσότεροι περίμεναν, δηλαδή μια εύκολη νίκη για τις «ρουκέτες», όμως ο Χεζόνια ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν μέσα στο παρκέ.

Ολοκλήρωσε το παιχνίδι σημειώνοντας triple-double, αφού πέτυχε 16 πόντους, μάζεψε 16 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ σε μια πολύ γεμάτη all around εμφάνιση.

Career high απέναντι στους Ουίζαρντς

Ένα άλλο πολύ μεγάλο παιχνίδι για τον Χεζόνια ήταν αυτό ανάμεσα στους Ουάσινγκτον Ουζίαρντς κόντρα στην ομάδα της Νέας Υόρκης, με τον Κροάτη να πετυχαίνει ρεκόρ καριέρας σε πόντους.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε ιδανικά για τον 25χρονο και την ομάδα του, αφού οι Νικς μπόρεσαν να φύγουν με τη μεγάλη νίκη επικρατώντας των αντιπάλων τους με σκορ 113-110.

Ο Χεζόνια ήταν πραγματικά ασταμάτητος και ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 30 πόντους με 12/21 σουτ, ενώ παράλληλα γέμισε τη στατιστική του με ακόμα 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024