Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο.

Με τον Δημήτρη Λιγνάδη να βρίσκεται ήδη υπό κράτηση, με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή, αναμένεται η έκδοση ενός ακόμη εντάλματος για σύλληψη ηθοποιού, ο οποίος καταγγέλλεται από φερόμενο ως θύμα για βιασμό.

«Η δικογραφία που έλαβα αφορά σε υποβολή εγκλήσεως που έχει γίνει σε βάρος του εντολέα μου για συγκεκριμένη πράξη. Η πράξη περί αλίευσης ή οτιδήποτε τέτοιο είναι κάτι το οποίο δεν γνωρίζω» είπε μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Εμμανουήλ Ροδουσάκης, ο δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Λιγνάδη.

Απαντώντας τώρα στο πόσο πιθανό είναι να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον πελάτη του, ο ίδιος σημείωσε πως το θεωρεί εξαιρετικά απίθανο.

«Το θεωρώ απίθανο γιατί από την ώρα που έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση και έχει κληθεί έχει εμφανιστεί, παρέλκει ο δικαιοπολιτικός λόγος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως θα πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά η σχετική δικογραφία.

O δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού Εμμανουήλ Ροδουσάκης μιλώντας στο MEGA ότι ο πελάτης του είναι στη διάθεση των αρχών και δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

«Έχει υποβληθεί έγκληση εις βάρος του εντολέως μου και έχει διαταχθεί στα πλαίσια αυτής της εγκλήσεως προκαταρκτική εξέταση για την οποία αναμένουμε κλήση για να λάβουμε γνώση του κειμένου της εγκλήσεως και να τοποθετηθούμε αναλόγως. Η δήλωση του οτι θεωρει οτι ειναι αβάσιμος η καταγγελία. Είναι στη διάθεση των αρχών».

Ο καταγγελόμενος από τον Δημήτρη Άνθη, που σύμφωνα με τον ίδιο υπήρξε μόνο θύτης, είναι πολύ γνωστός ηθοποιός, απόφοιτος της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου με επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση.

«Ορμώμενος από τη συνέντευξη την πολύ γνωστή του Νίκου Σ. ήρθα σε επαφή με το δικηγόρο του γιατί ήθελα να κάνω μια ταυτοποίηση γιατί το παιδί αναφέρει στη συνέντευξη του για δύο ανθρώπους οι οποίοι του έκαναν αυτά που αναφέρει και ο ένας εκ των δυο παρουσιάστηκε ως θύμα».

Οι Αρχές αναζητούν νέες μαρτυρίες και στοιχεία γύρω από την ενδεχόμενη δράση του δεύτερου ηθοποιού και δεν αποκλείεται σύντομα να στοιχειοθετήσουν κατηγορητήριο εναντίον του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο