ΠΟΕΔΗΝ : Κατάσταση πολέμου στην Αττική – Γεμάτες οι ΜΕΘ
Κατάσταση πολέμου επικρατεί στις ΜΕΘ της Αττικής αλλά και γενικότερα στα νοσοκομεία όπου οι ασθενείς με κοροναϊό διακομίζονται κατά κύματα.
Κατάσταση πολέμου επικρατεί στις ΜΕΘ της Αττικής αλλά και γενικότερα στα νοσοκομεία όπου οι ασθενείς με κοροναϊό διακομίζονται κατά κύματα. Οπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, οι ΜΕΘ κοροναϊού στα νοσοκομεία της Αττικής είναι γεμάτες.
«Γίνεται άνισος αγώνας να βρεθεί κενό κρεβάτι σε ΜΕΘ για διασωληνωμένους ασθενείς. Υπάρχουν ράντζα παντού στα νοσοκομεία με γενικά περιστατικά. Κραυγή αγωνίας εκφράζουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ»
Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, στην ΑΤΤΙΚΗ λειτουργούσαν μέχρι πριν λίγες ημέρες 217 κλίνες ΜΕΘ κοροναϊού. Ανοιξαν ακόμη 7 κλίνες στο ΚΑΤ, 5 στο ΘΡΙΑΣΙΟ και 10 στο ΑΤΤΙΚΟ. Σύνολο λειτουργούντων 239 κλίνες ΜΕΘ.
Σε αυτές τις κλίνες συνυπολογίζονται 44 κλίνες στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ.
Με 150 εισαγωγές ασθενών την ημέρα στα εφημερεύοντα νοσοκομεία δεν φθάνουν. Κάθε ημέρα περιμένουν διασωληνωμένα περιστατικά κορωνοιου να αδειάσει κλίνη ΜΕΘ να διακομισθούν. Οι κλίνες ΜΕΘ είναι σχεδόν γεμάτες. Ενα παράδειγμα της πίεσης που ασκείται . ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ λειτούργησε 5 νέες κλίνες ΜΕΘ και γέμισαν αμέσως. Διασωληνωμένο περιστατικό μετά ώρες βρήκε κλίνη στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ και διακομίσθηκε.
Κενές κλίνες υπάρχουν 6 στο ΑΤΤΙΚΟ και 6 στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ εάν συνυπολογίσουμε τις 10 κλίνες ΜΑΦ που δεν μπορεί να λειτουργήσουν λόγω εργασιών.
- Δένδιας: Η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων ανήκει στη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας
- Η τρομερή ανάρτηση του Φουρνιέ για τον… κοιμώμενο MVP, Βεζένκοφ (pics)
- Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Μάλι σε κύμα επιθέσεων σε όλη τη χώρα
- H συμμορία που αν και στις φυλακές ελέγχει διεθνώς την παρανομία – «Η πιο άρτια μορφή οργανωμένου εγκλήματος»
- Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εμπνεύστηκε το «Δυο μέρες μόνο» μια νύχτα που «ήταν πίτα» ακούγοντας Γαλάνη
- Τραγωδία στην Αρκαδία: Νεκρός άνδρας μετά από ανατροπή τρακτέρ



