Φιλαρέτη Κομνηνού : Ο Λιγνάδης γνώριζε τι θα πει Ύβρις – Θα καταγραφεί ως κοινός παιδεραστής
«Όταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπρατε ύβριν , παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του», αναφέρει η Φιλαρέτη Κομνηνού.
Σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση, για τον Δημήτρη Λιγνάδη, προχώρησε η Φιλαρέτη Κομνηνού.
Η ηθοποιός, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ανέβασε ένα στιγμιότυπο του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού από τη μεταφορά του με χειροπέδες στην Εισαγγελία, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «Όταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπρατε ύβριν , παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του».
Παράλληλα, αναφέρει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης «θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου», «ως κοινός παιδεραστής».
Γνώριζε τι θα πει Ύβρις
Αναλυτικά η Φιλαρέτη Κομνηνού αναφέρει:
«Επαιξε ρόλους στο αρχαίο δράμα, γνώριζε τι θα πεί Υβρις:
» Οταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπρατε ύβριν, παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του»
Υ.Γ Αν φαντάζεται για τον εαυτό του ότι θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως «καταραμένος καλλιτέχνης» πλανάται πλάνην οικτρά.
Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί».
Δείτε την ανάρτηση:
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ

