Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πρωταγωνίστησε στο «Ντέρμπι ντε λα Μαντονίνα», σκοράροντας εις διπλούν με την Ίντερ εναντίον της Μίλαν. Ο νεαρός επιθετικός άφησε τους Λουκάκου και Ιμπραϊμοβιτς σε δεύτερη μοίρα (παρόλο που ο Βέλγος σκόραρε), αφού κατάφερε να σπάσει δύο ρεκόρ στο σημερινό αγώνα.
Η τελευταία φορά που η Μίλαν δέχθηκε στην έδρα της δύο τέρματα από έναν παίκτη της Ίντερ, ήταν σε έναν αγώνα της Serie A στις 22.03.1998. Μάλιστα και εκείνο το παιχνίδι είχε λήξει 0-3, με τα δύο γκολ να ανήκουν στον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε.
Το δεύτερο επιτευγμα του Αργεντινού επιθετικού, είναι πως έχει βάλει ισάριθμα τέρματα με όσα ντέρμπι Μίλαν – Ίντερ έχει συμμετάσχει. Συγκεκριμένα σε 4 παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου, έχει πετύχει πέντε γκολ
MIL 0-3 INT (66’)
? Lautaro es el primer jugador del Inter que logra un doblete visitando al Milan desde el 22.03.1998 (Simeone).
? Lukaku ha jugado 5 derbis della Madonnina (4 en Serie A y 1 en Coppa) y ha marcado en los cinco.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του