Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League : Δοκιμάζεται απόψε στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός με τις πολλές απουσίες

Super League : Δοκιμάζεται απόψε στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός με τις πολλές απουσίες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έχοντας αρκετά προβλήματα και ψάχνοντας ένα πολύ σημαντικό διπλό

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Αγρίνιο απόψε (19:30), λίγες μέρες μετά την ήττα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, για την 23η αγωνιστική της Super League και τη «μάχη» του με τον Παναιτωλικό.

Οι Πράσινοι έχουν μια δύσκολη δοκιμασία κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου και ψάχνουν ένα διπλό που δεν αποκλείεται να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην οικονομία των πλέι-οφ.

Βέβαια, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Λάζλο Μπόλονι έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει ενόψει του αποψινού παιχνιδιού.

Μετά τους Σανκαρέ, Κουρμπέλη, Μπουζούκη και Σαβιέρ, ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει τους Σένκεφελντ (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), Πούγγουρα (κάκωση στο γόνατο) και Καρλίτος (αιμάτωμα στον αχίλλειο), ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Αλεξανδρόπουλος.

Έτσι, οι επιλογές που έχει ο ρουμάνος τεχνικός του Τριφυλλιού είναι μετρημένες και συγκεκριμένες, με τον ίδιον πάντως να περιμένει η ομάδα του να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα της Πέμπτης από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο.

Όσον αφορά τους «11» που θα ξεκινήσει, ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Μολό, Βέλεθ, Καραγιάννη και Χουάνκαρ.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο, Νιας και Καμπετσής. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Εγκμπακοτό, Καμπετσής και Ιωαννίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος και Τζαβίδας.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024