Γιουβέντους – Κροτόνε 3-0 : Ο Κριστιάνο την κρατά «ζωντανή»
Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο η Γιουβέντους επικράτησε με 3-0 της Κροτόνε και μείωσε τη διαφορά από την Ίντερ στους οκτώ βαθμούς, έχοντας όμως και ματς λιγότερο.
Εύκολο έργο είχε η Γιουβέντους που επικράτησε με 3-0 της Κροτόνε στο Τορίνο και μείωσε στους οκτώ τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ, έχοντας και ματς λιγότερο. Δύο γκολ πέτυχε ο Ρονάλντο για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο κι ένα ο ΜακΚένι.
Στο 38’ η Γιουβέντους είχε δοκάρι με τον Ράμσεϊ αλλά δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε το γκολ με κεφαλιά του Ρονάλντο από σέντρα του Σάντρο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μάλιστα, ο Πορτογάλος με νέα κεφαλιά έκανε και το 2-0 από ασίστ του Ράμσεϊ αυτή τη φορά.
Το 3-0 διαμόρφωσε στο 65′ ο ΜακΚένι με εντυπωσιακό κατέβασμα και σουτ ενώ η Γιουβέντους έχασε αρκετές ευκαιρίες στο ματς για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, δείχνοντας να αφήνει πίσω της την ήττα από τη Λιόν στο Champions League.
Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντανίλο, Σάντρο (87′ Φραμπότα), Ντεμιράλ, Ντε Λιχτ, Ράμσεϊ (76’ Μπερναρντέσκι), ΜακΚένι, Μπεντανκούρ (70’ Φατζιόλι), Κουλουσέβσκι (76’ Μοράτα), Κιέζα (86′ Ντι Πάρντο), Ρονάλντο
Κροτόνε: Κόρντατζ, Μαγκαγιάν, Γκόλεμιτς, Λουπέρτο (46’ Μαρόνε), Περέιρα, Μολίνα (72’ Τζανελάτο), Ρέκα (67’ Ριζπόλι), Βούλιτς, Ουνάς (71’ Σίμι), Ντι Κάρμινε (77’ Ριβιέρ), Μεσίας
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442