Γιουβέντους – Κροτόνε 3-0 : Ο Κριστιάνο την κρατά «ζωντανή»
Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο η Γιουβέντους επικράτησε με 3-0 της Κροτόνε και μείωσε τη διαφορά από την Ίντερ στους οκτώ βαθμούς, έχοντας όμως και ματς λιγότερο.
Εύκολο έργο είχε η Γιουβέντους που επικράτησε με 3-0 της Κροτόνε στο Τορίνο και μείωσε στους οκτώ τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ, έχοντας και ματς λιγότερο. Δύο γκολ πέτυχε ο Ρονάλντο για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο κι ένα ο ΜακΚένι.
Στο 38’ η Γιουβέντους είχε δοκάρι με τον Ράμσεϊ αλλά δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε το γκολ με κεφαλιά του Ρονάλντο από σέντρα του Σάντρο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μάλιστα, ο Πορτογάλος με νέα κεφαλιά έκανε και το 2-0 από ασίστ του Ράμσεϊ αυτή τη φορά.
Το 3-0 διαμόρφωσε στο 65′ ο ΜακΚένι με εντυπωσιακό κατέβασμα και σουτ ενώ η Γιουβέντους έχασε αρκετές ευκαιρίες στο ματς για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, δείχνοντας να αφήνει πίσω της την ήττα από τη Λιόν στο Champions League.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η διεθνής ομοσπονδία πυγμαχίας, με την έγκριση της ΔΟΕ, επεκτείνει τους ελέγχους σε όλες τις κατηγορίες, επικαλούμενη λόγους ασφάλειας και αγωνιστικής ισονομίας.