Σοκ προκαλεί η καταγγελία 35χρονου, ο οποίος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην ηλικία των 14 ετών, από τον Δημήτρη Λιγνάδη

Σοκ προκαλεί η καταγγελία 35χρονου, ο οποίος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην ηλικία των 14 ετών, από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο 35χρονος πλέον λογοθεραπευτής Χρήστος Πέρρος, 21 έτη μετά, αποκάλυψε πως εγκατέλειψε το όνειρό του να γίνει ηθοποιός εξαιτίας όσων έζησε, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε ο άλλοτε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Μάλιστα, ο ίδιος αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα.

«Με προσέγγισε λέγοντας τι κάνω, πώς με λένε. Άρχισε να γίνεται πιο διαχυτικός και φιλικός μαζί μου και με πάγωσε. Βρέθηκε το χέρι του στη μέση μου και το άλλο στα μαλλιά μου» περιγράφει ο ίδιος, μιλώντας στον Alpha, και προσθέτει:

«Όταν τον απώθησα κι είπα τι είναι αυτά που κάνεις, μου πρότεινε να πάω σπίτι του για ένα ουίσκι και τσιγάρο. Το βλέμμα του άστραψε, έγινε πιο φιλικός και τον απώθησα πιο επιθετικά».

Λίγα χρόνια αργότερα…

Αυτή, πάντως, δεν ήταν η μόνη φορά που τον παρενόχλησε ο Δημήτρης Λιγνάδης, όπως καταγγέλλει. Λίγα χρόνια αργότερα, όταν ο νεαρός μεγάλωσε και θέλησε να γίνει ηθοποιός, πήγε σε μια δραματική σχολή στην οποία ο σκηνοθέτης ήταν διευθυντής.

Ο τελευταίος του πρότεινε να γίνει δεκτός στη δραματική σχολή χωρίς εξετάσεις, με την προϋπόθεση όμως να περάσει από το σπίτι του.

«Τα χρόνια όμως πέρασαν, εγώ τελείωσα το σχολείο κι θέλησα να πάρω πληροφορίες για την εισαγωγή μου σε μια δραματική σχολή. Μπαίνοντας στο γραφείο, διαπιστώνω ότι ήταν ο ίδιος άντρας που ήταν καθηγητής πλέον. Παίρνω τις πληροφορίες κι, ενώ πάω να φύγω χαιρετώντας τον σκηνοθέτη, μου λέει ‘να σου πω, θέλεις να συζητήσουμε πως να περάσεις χωρίς εξετάσεις στην δραματική σχολή ερχόμενος σπίτι μου σήμερα το απόγευμα’;

» Του απάντησα ότι αν είναι να πάρω την θέση ενός ταλαντούχου παιδιού επειδή απλά πέρασα ένα απόγευμα σπίτι σας, δεν θα ήθελα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο καταγγέλλων.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr