Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη : Ουρές για rapid test στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου

Θεσσαλονίκη : Ουρές για rapid test στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρίσκεται από τις 10 το πρωί στο σημείο και διενεργεί τεστ γρήγορης ανίχνευσης του ιού σε πολίτες, οι οποίοι ανησυχούν για την εμφάνιση συνολικά 12 κρουσμάτων της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης, τα οποία εξάλλου οδήγησαν την πολιτεία να αυξήσει τα περιοριστικά μέτρα

Δεκάδες πολίτες περιμένουν υπομονετικά στην ουρά, προκειμένου να υποβληθούν σε rapid test κορωνοϊού έξω στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Ευόσμου, που από το Σάββατο βρίσκεται σε καθεστώς αυστηρού lockdown.

Όπως αναφέρει το voria.gr, κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρίσκεται από τις 10 το πρωί στο σημείο και διενεργεί τεστ γρήγορης ανίχνευσης του ιού σε πολίτες, οι οποίοι ανησυχούν για την εμφάνιση συνολικά 12 κρουσμάτων της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης, τα οποία εξάλλου οδήγησαν την πολιτεία να αυξήσει τα περιοριστικά μέτρα.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στον δήμο και τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αύριο Τρίτη 23.02, τα τεστ θα πραγματοποιούνται στο «θεατράκι», στον πεζόδρομο του Κορδελιού, ενώ την Τετάρτη 24.02 το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην πλατεία του Ευόσμου.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, η διενέργεια τεστ ενδέχεται να συνεχιστεί και την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024