Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιωτόπουλος : Συνάντηση με τον διάδοχο πρίγκιπα του Αμπού Ντάμπι

Παναγιωτόπουλος : Συνάντηση με τον διάδοχο πρίγκιπα του Αμπού Ντάμπι

Όπως ανακοινώθηκε, ο Ν. Παναγιωτόπουλος και ο σεΐχης Αλ Ναχαγιάν συζήτησαν τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και την περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση των διμερών σχέσεων στον τομέα της άμυνας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, συναντήθηκε σήμερα με τον διάδοχο πρίγκηπα του Αμπού Ντάμπι, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχαγιάν.

Στρατηγική σχέση με τα ΗΑΕ

Όπως ανακοινώθηκε, ο Ν. Παναγιωτόπουλος και ο σεΐχης Αλ Ναχαγιάν συζήτησαν τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και την περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση των διμερών σχέσεων στον τομέα της άμυνας.

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας υπογράμμισε ότι η στρατηγική σχέση της Ελλάδος με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συνεισφέρει στην προώθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος παρακολούθησε την τελετή ενάρξεως των διεθνών εκθέσεων αμυντικού υλικού «IDEX 2021»και «NAVDEX 2021», που πραγματοποιούνται υπό την ευγενική υποστήριξη του προέδρου των Η.Α.Ε. σεΐχη Χαλίφα μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Αμπού Ντάμπι.

Στη συνέχεια μετέβη στο ελληνικό περίπτερο των διεθνών εκθέσεων, όπου είχε συναντήσεις με συμμετέχοντες εκπροσώπους της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.

Πηγή ΑΜΠΕ

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024