Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας και μεταξύ αλλων μίλησε για όλα όσα συγκλονίζουν συθέμελα το χώρο τους θεάτρου το τελευταίο διάστημα

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας και μεταξύ αλλων μίλησε για όλα όσα συγκλονίζουν συθέμελα το χώρο τους θεάτρου το τελευταίο διάστημα.

«Ήθελα να τα παρατήσω»

«Στον χώρο του θεάτρου δουλεύω από το 2000. Και μου έχουν συμβεί δύσκολα περιστατικά, μάλιστα σε ηλικίες που ήταν λίγο πιο περίεργο. Για παράδειγμα, τελειώνεις μια σχολή, πας σε μια δουλειά και βλέπεις έναν σκηνοθέτη ο οποίος χαίρει εκτίμησης όλου του κλάδου και όλου των θεατών. Θεωρείται κορυφή και αυτός ο σκηνοθέτης διαπιστώνεις πως στη διαδικασία της πρόβας είναι από τους πιο δύσκολους συνεργάτες. Να σε μειώνει, να σε βρίζει, να σε φέρνει σε δύσκολη θέση». Είναι πολύ περίεργη εκεί η ισορροπία. Εμένα η απόφαση που με καθόρισε ήταν ότι σηκώθηκα και έφυγα. Δεν το άντεξα και μάλιστα αναρωτήθηκα εάν αξίζει τον κόπο να γίνω ηθοποιός εάν είναι να περνάω αυτά» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Ήθελα να τα παρατήσω» παραδέχθηκε, τέλος, ο Μελέτης Ηλίας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr