Χρήστος Λούλης : «Υπήρχαν φήμες, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ τον βαθμό»
Σοκαρισμένος παραμένει ο καλλιτεχνικός χώρος από τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις, βιασμούς και επιθέσεις
Σοκαρισμένος παραμένει ο καλλιτεχνικός χώρος από τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις, βιασμούς και επιθέσεις.
«Παγωμάρα» επικρατεί και για όσα κατηγορείται ο γνωστός θεατράνθρωπος και αφορούν σε ανήλικα παιδιά.
Θέση σε όσα γίνονται πήρε και ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, ο οποίος μιλώντας στο MEGA ανέφερε: «Δεν μπορώ να διαβαθμίσω τα συναισθήματά μου. Το πρώτο που μου έρχεται είναι ένα μούδιασμα».
«Οι μαρτυρίες που έχουν βγει στην επιφάνεια είναι ανατριχιαστικές. Υπήρχαν κάποιες φήμες ότι του αρέσουν, πώς να το πω… εκτός κανονικότητας πράγματα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ τον βαθμό. Ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης υπάρχει αυτό με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας. Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι είναι κάτι τόσο κολάσιμο» εξήγησε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.