Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού : «Ντρέπομαι, λυπάμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη»

Ναταλία Γερμανού : «Ντρέπομαι, λυπάμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη»

«Μου έλειψαν μόνο δύο λέξεις από τη συνέντευξη τύπου που έδωσε η Λίνα Μενδώνη. Οι δύο αυτές λέξεις είναι το: 'Ζητώ συγγνώμη'» είπε η Ναταλία Γερμανού

«Μου έλειψαν μόνο δύο λέξεις από τη συνέντευξη τύπου που έδωσε η Λίνα Μενδώνη. Οι δύο αυτές λέξεις είναι το: ‘Ζητώ συγγνώμη’» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Αμέσως μετά την προβολή ενός βίντεο με όσα δήλωσε η Λίνα Μενδώνη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει μια προσωπική τοποθέτηση επί του θέματος. Αρχικά, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε:

«Εμένα προσωπικά, αν μου επιτρέπετε, σαν Ναταλία μόνο μπορώ να μιλήσω, μου έλειψαν μόνο δύο λέξεις από τη συνέντευξη τύπου της υπουργού. Οι δύο αυτές λέξεις είναι το: «Ζητώ συγγνώμη». Θα ήθελα σαν πολίτης αυτής της χώρας, σαν άνθρωπος που έχει παρακολουθήσει θέατρο, σαν άνθρωπος που παρακολουθεί της εξελίξεις, να ακούσω σαν συνέχεια του «εξαπατηθήκαμε», «μας κορόιδεψε με την τέχνη της υποκριτικής». Μου έλειψε ένα «εξαπατήθηκα και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό, ζητώ συγγνώμη»…».

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ σαν παρουσιάστρια εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ζητήσω ένα συγγνώμη και ας μην ήξερα όταν κατά καιρούς έχω καλέσει πολλούς καλλιτέχνες και έχω εκφραστεί με μεγαλοστομίες τύπου: «το στολίδι του θεάτρου», «το διαμάντι της τέχνης». Τώρα που μου τα στέλνετε και τα βλέπω, ντρέπομαι, λυπάμαι πολύ και σας ζητώ συγγνώμη χωρίς να φταίω. Παρ’ όλα αυτά το νιώθω να σας το πω αυτό το «λυπάμαι», οπότε, ιδανικά θα ήθελα να ακούσω κι ένα «συγγνώμη» και από εκείνη».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024