Στο κτίριο της ΓΑΔΑ με τη συνοδεία του δικηγόρου του μετέβη, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης

Στο κτίριο της ΓΑΔΑ με τη συνοδεία του δικηγόρου του μετέβη, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, μετά τις πληροφορίες ότι επίκειται έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Οι δύο άνδρες ανέβηκαν στα γραφεία της Ασφάλειας κι, αφού ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του κ. Λιγνάδη, αποχώρησαν.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του, Νίκος Γεωργουλέας, έκανε την ακόλουθη δήλωση, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει εάν ο σκηνοθέτης προσήλθε ή όχι στη ΓΑΔΑ.

«Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται».

Λιγνάδης: Είμαι στη διάθεση των Αρχών

Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης, επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ του in.gr, δεν βρίσκεται στο σπίτι του αλλά είναι στη διάθεση των Αρχών.

«Δεν είμαι στο σπίτι μου. Δεν είμαι στη ΓΑΔΑ. Είμαι σε φιλικό σπίτι. Ξέρω τι υπάρχει από το πρωί. Η παραφιλολογία φτιάχνει ένα κλίμα πιεστικό πολλές φορές και δεν μπορώ να το συντηρήσω. Μέχρι πρότινος έλεγαν ότι υπάρχουν εντάλματα και δεν υπάρχει τίποτα».

Σε ερώτηση μάλιστα της ιστοσελίδας protothema..gr απάντησε πως δεν ξέρει «αν θα επιστρέψω στο σπίτι μου».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr