Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γώγος : Τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν είναι καλά

Γώγος : Τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν είναι καλά

«Επιδημιολογικά δεν είμαστε και πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Στην Αττική έχουμε μία σταθεροποίηση. Αλλά το πρόβλημα είναι το φορτίο, που πιέζει το Σύστημα Υγείας, ειδικά σε Αττική και Πάτρα», τόνισε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την ανησυχία του για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, αλλά και την ελπίδα ότι τα πράγματα στο μέλλον θα είναι καλύτερα.

«Δεν ξέρουμε πόσο θα πάει. Επιδημιολογικά δεν είμαστε και πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Στην Αττική έχουμε μία σταθεροποίηση. Αλλά το πρόβλημα είναι το φορτίο, που πιέζει το Σύστημα Υγείας, ειδικά σε Αττική και Πάτρα».

Πάντως όπως τόνισε ο κ. Γώγος, «αντέχει το σύστημα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει το μαξιλάρι να ανοίξουν και νέες μονάδες. Δεν θέλουμε να φτάσουμε όμως εκεί».

Μιλώντας στο Open σημείωσε ότι «θα είναι καλύτερη η εικόνα στο μέλλον σε σχέση με παρελθόν. Με τον εμβολιασμό τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Αλλά δεν ξέρουμε το μέλλον του ιού, με τις μεταλλάξεις πού θα πάνε» είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε ότι ουσιαστικά θα έχουμε το ίδιο φαινόμενο με αυτό της γρίπης, με τον κορωνοϊό να είναι πιο βαριά νόσος.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024