Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Battle of the Couples : Νέες αποκαλύψεις πριν την πρεμιέρα

Battle of the Couples : Νέες αποκαλύψεις πριν την πρεμιέρα

Όλες οι λεπτομέρειες λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι αγάπης Battle of The Couples

Το «Battle of the Couples» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο ALPHA έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του νέου ριάλιτι αγάπης.

Δώδεκα ζευγάρια θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση, θα υπερβούν τους εαυτούς τους και θα αποδείξουν πόσο δυνατή είναι η αγάπη τους.

Έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας -αλλά κι εκτός Ελλάδας- και θα βάλουν την αγάπη τους πάνω από κάθε δοκιμασία, ώστε να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και να γίνουν το ζευγάρι της χρονιάς.

Παρουσιαστής του Battle of the Couples θα είναι ο πρώην Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ στο πλευρό του θα έχει την Σάσα Σταμάτη, η οποία θα παρέχει την πολύτιμη βοήθειά της.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε αποκλειστικές πληροφορίες για το Battle of the Couples που αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον Alpha.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε ότι έχει δει φωτογραφίες από την υπερπολυτελή βίλα που θα μένουν τα δώδεκα ζευγάρια, και είναι υπέροχη. Το Battle of the Couples έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από οτιδήποτε έχουμε δει έως τώρα! Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στη βίλα ως ζευγάρια, δεν τους λείπει το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο και ζουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον με όλες τις ανέσεις.

Όμως, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι! Η σχέση τους πρέπει να στηρίζεται σε 6 βασικά θεμέλια!

Ειλικρίνεια – εμπιστοσύνη – αφοσίωση – επικοινωνία – συνεργασία – αντοχή.

Μόνο έτσι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες του BOTC, που στηρίζονται σε αυτά ακριβώς τα θεμέλια.

Στη διάρκεια αυτής της περιπέτειας, τα ζευγάρια, θα κάνουν συμμάχους κι εχθρούς, θα χαράξουν στρατηγική και θα καταλάβουν ότι στο τέλος μπορούν να στηριχθούν μόνον ο ένας στον άλλο!

O Παναγιώτης Βασιλάκος σε συνέντευξή του δήλωσε ότι ο τηλεθεατής θα ταυτιστεί με τα ζευγάρια και η Αφροδίτη Γραμμέλη επισημαίνει ότι αυτό ακριβώς είναι το ενδιαφέρον του νέου ριάλιτι αγάπης:

Ότι τα ζευγάρια δεν είναι celebrities, αλλά νέοι άνθρωποι που βλέπουμε πρώτη φορά στην τηλεόραση και μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας σε αυτά και τις αληθινές σχέσεις τους.

Επίσης οι δοκιμασίες δεν εξαντλούν τα ζευγάρια, ούτε παλεύουν για τα προς το ζην, αλλά μόνο για να μην χάσουν ή να κερδίσουν περισσότερα χρήματα.

Το concept του Battle of the Couples

Τα δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια, που θα συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες.

Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι «δυνατοί» σε όλα τα επίπεδα.

Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν.

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Τα ζευγάρια που θα μπουν στη βίλα θα φορούν ένα χαρακτηριστικό βραχιόλι με το όνομά τους κι έναν κεραυνό, σύμβολο της δύναμης και της αγάπης τους.

Όταν για κάποιο λόγο το βραχιόλι αφαιρεθεί από το ζευγάρι, το μέλλον του στο παιχνίδι είναι αβέβαιο καθώς κινδυνεύει να χάσει τα χρήματά του και να αποχωρήσει.

Το βραχιόλι – σύμβολο της ένωσης κάθε ζευγαριού μπορεί να «κοπεί» στην Τελετή των βραχιολιών, μια τελετή καθοριστική για την πορεία τους στο παιχνίδι

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024