Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, καθώς σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης η «εκρηκτική» τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

Tέλος εποχής για ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της showbiz παγκοσμίως, καθώς η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από περίπου 7 χρόνια, το 2014, αφού είχαν ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί.

Ο ιστότοπος TMZ που ειδικεύεται σε θέματα σελέμπριτις, επικαλούμενος πηγές τις οποίες δεν κατονομάζει, μετέδωσε ότι ο χωρισμός τους είναι συναινετικός και ότι η Καρντάσιαν ζήτησε κοινή κηδεμονία για τα τέσσερα παιδιά τους.

Πηγές αναφέρουν πως ο Κάνιε Γουέστ είναι αρχικά σύμφωνος με την πρόταση της επιμέλειας και πως οι δυο τους είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, μεγαλώνοντάς τα μαζί… αλλά χώρια.

Τα έγγραφα του διαζυγίου κατατέθηκαν σήμερα, σύμφωνα με το Variety που επικαλείται μια δικαστική πηγή.

Tα ζόρια στον γάμο τους

Το 2020 ήταν η χρονιά που ο γάμος των δύο σταρ δοκιμάστηκε περισσότερο παρά ποτέ. Το ζευγάρι έμενε χώρια για μήνες: η Κιμ στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια με τα παιδιά της και ο Κάνιε στο μοναχικό Ουαϊόμινγκ. Ο κύριος λόγος ήταν η διαφορά στον τρόπο ζωής τους και οι διαφορετικές πολιτικές τους απόψεις.

Η υποψηφιότητα του Κάνιε για την προεδρία των ΗΠΑ έγινε σημείο τριβής. Σε εκδήλωση για την προεδρική του καμπάνια, ο Κάνιε αποκάλυψε ότι είχε συζητήσει με την Κιμ να κάνει έκτρωση στο πρώτο τους παιδί.

Επίσης, ο ράπερ είχε επιτεθεί κατά της οικογένειας Καρντάσιαν/Τζένερ με μια σειρά από tweets. Μάλιστα, είχε αποκαλέσει τη μητέρα της Κιμ, την Κρις Τζένερ, «Κρις Γιονγκ Ουν» (από το όνομα του Βορειοκορεάτη δικτάτορα).

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η Κιμ πήγε στο Ουαϊόμινγκ για να τα «ψάλλει» στον άνδρα της, με τον φωτογραφικό φακό να τη συλλαμβάνει με δάκρυα στα μάτια μέσα στο αυτοκίνητο μαζί του.

Η Καρντάσιαν θα είχε χωρίσει εδώ και καιρό τον άνδρα της, αλλά δεν το έκανε λόγω της διπολικής διαταραχής από την οποία πάσχει ο Κάνιε Γουέστ. Πάντως, από τον Ιανουάριο του 2021 είχαν πληθύνει οι φήμες για το διαζύγιό της.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο και το μέλλον της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ

Υπάρχει βέβαια και ένα προγαμιαίο συμβόλαιο το οποίο με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει δείξει την διάθεση να… επικαλεστεί, κάτι που δείχνει πως το διαζύγιο θα είναι αυτό που λέμε «βελούδινο».

Μάλιστα το TMZ αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει στον διαχωρισμό της κοινής περιουσίας.

Πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο της Κιμ Καρντάσιαν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024