Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Στα 9 μου βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε»

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Στα 9 μου βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που έχει δεχτεί μίλησε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις που ξεκίνησαν στο χώρο του ελληνικού θεάτρου

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που έχει δεχτεί μίλησε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις που ξεκίνησαν στο χώρο του ελληνικού θεάτρου.

«Όταν δύο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα, υπήρχε κι ένας άλλος ηθοποιός που με έπιασε και με φίλησε», εξομολογείται η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Με συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο Σάββατο, η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκαλύπτει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία μόλις 9 ετών, όταν έπαιζε στο μιούζικαλ Άννυ. Συγκεκριμένα, η Άριελ Κωνσταντινίδη λέει:

«Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ Άννυ, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δύο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα, υπήρχε κι ένας άλλος ηθοποιός που με έπιασε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου άγγιξε τις θηλές μου.

Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω… Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή δέχτηκα μηνύματα από απόφοιτες του σχολείου μου που με ρώτησαν «Αυτόν εννοείς;» γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες».

Σε ερώτηση για το αν είχε υποστήριξη από γυναίκες συναδέλφους της, η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρει:

«Δεν μου συμπεριφέρθηκε καμία ως μητέρα. Συνήθως η συμβουλή που άκουγα ήταν «Κρίμα στο ταλέντο σου. Εκμεταλλεύσου όλα αυτά που έχεις στα πόδια σου»!

Για πολλά χρόνια υπήρχε η νοοτροπία ότι μια έξυπνη γυναίκα δεν πρέπει να έχει συναισθήματα και κάθε της κίνηση να γίνεται με ωφελιμιστικά κριτήρια».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024