Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεβίλλη – Ντόρτμουντ 2-3 : Βήμα πρόκρισης για την Μπορούσια με… διαστημικό Χάαλαντ

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ 2-3 : Βήμα πρόκρισης για την Μπορούσια με… διαστημικό Χάαλαντ

Προβάδισμα πρόκρισης για την Ντόρμουντ, με τους Βεστφαλούς να επικρατούν με 3-2 της Σεβίλλης μέσα στην Ισπανία και να βάζουν τις βάσεις για το εισιτήριο των προημιτελικών του Champions League! Δύο γκολ και μία ασίστ για τον Έρλινγκ Χάαλαντ που έδειξε για ακόμη μία φορά πως το μέλλον του… ανήκει!

Με τέτοιον Έρλινγκ Χάαλαντ δεν έχει να φοβάται τίποτα η Ντόρτμουντ! Τουλάχιστον επιθετικά. Γιατί αμυντικά εμφάνισε ξανά τα κλασικά προβλήματα.

Ο Νορβηγός επιθετικός ήταν για ακόμη μία φορά on fire και με δύο γκολ έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Μπορούσια που πέρασε από το «Σάνσεθ Πιθχουάν» επικρατώντας της Σεβίλλη με 3-2.

Προηγήθηκε νωρίς η Σεβίλλη, έφερε τα πάνω-κάτω με μπροστάρη τον Χάαλαντ η Ντόρτμουντ. Κατάφεραν να σκοράρουν στο τέλος οι Ανδαλουσιανοί και να δώσουν νόημα στη ρεβάνς…

Φοβερό ματς με γρήγορο ρυθμό, με το γκολ του Ντε Γιονγκ στο 85ο λεπτό να αφήνει τα πάντα ανοιχτά για το δεύτερο παιχνίδι στη Βεστφαλία.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν νωρίς κεφάλι στο σκορ, με τον Σούσο να σουτάρει και την μπάλα να κοντράρει στο πόδι του Χούμελς και να καταλήγει στα δίχτυα της Ντόρτμουντ στο 7ο λεπτό. Η απάντηση των Βεστφαλών ωστόσο ήταν άμεση. Και εκκωφαντική! Με τον Χάαλαντ να βγαίνει μπροστά για ακόμη μία φορά.

Πρώτα ήρθε ο «κεραυνός» του Νταχούντ στο 19ο λεπτό, με τον μέσο των φιλοξενούμενων να φέρνει το ματς και πάλι στα ίσα, πριν ακολουθήσει η ραψωδία του Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός πήρε τη σκυτάλη και με δύο γκολ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Ντόρτμουντ.

Αρχικά στο 27ο λεπτό, συνεργάστηκε άψογα με τον Σάντσο και έγραψε το 2-1, ενώ στο 43ο λεπτό πλάσαρε υποδειγματικά τον Μπόνου και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-1!

Μείωσε και ελπίζει

Στο δεύτερο μέρος, η Σεβίλλη είχε την πρωτοβουλία, ωστόσο η μεγάλη φάση έλειπε από το παιχνίδι της… Οι Ανδαλουσιάνοι πάντως βρήκαν το γκολ της… ελπίδας, με τον Ντε Γιονγκ να δέχεται ανενόχλητος την μπάλα στην «καρδιά» της περιοχής και να μειώνει σε 3-2 στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης και να κρατάει στο «κόλπο» τη Σεβίλλη για τη ρεβάνς της 9ης του Μαρτίου.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024