Επιστρέφουν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Αργεντινός δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό εναντίον του Ολυμπιακού, ενώ ο Ιταλός είχε αποκλειστεί από την αποστολή του ντέρμπι.
Επίσης, ο Σεχ Νιας παίζει πρώτη φορά βασικός.
Συγκεκριμένα, ο Μπόλονι διατηρεί το σύστημα 4-3-3.
Ο Ξενόπουλος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Πούγγουρας και Σένκεφελντ, ενώ στα άκρα της άμυνας οι Χατζηθεοδωρίδης αριστερά και Σάντσες δεξιά.
Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Νιας, Αλεξανδρόπουλος και Βιγιαφάνιες. Την επιθετική τριάδα αποτελούν οι Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.