Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη «ανάσα» για την Λαμία (1-0)

Μεγάλη «ανάσα» για την Λαμία (1-0)

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραμπούλι η Λαμία έφυγε με σπουδαίο διπλό (0-1) από τη Ριζούπουλη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και προσπέρασε τον Παναιτωλικό στη βαθμολογία. Αποβλήθηκε ο Ρόμανιτς στο φινάλε του ματς.

Την ανοδική πορεία του τελευταίου διαστήματος επιβεβαίωσε στη Ριζούπολη η Λαμία. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο εξ αναβολής ματς της έκτης αγωνιστικής της Super League χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Αραμπούλι από το 32′ μένοντας παράλληλα για έκτο σερί ματς χωρίς ήττα στη Super League.

Πλέον η Λαμία προσπέρασε τον Παναιτωλικό με 15 βαθμούς έναντι 14 της ομάδας του Αγρινίου η οποία έχει μάλιστα και δύο ματς παραπάνω. Όσο για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», παρέμεινε στους 22 βαθμούς και δείχνει να βρίσκεται ακόμη σε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις.

Σττο 11′ η Λαμία σκόραρε με τον Αραμπούλι αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο Γεωργιανός ήταν σε θέση οφσάιντ. Το γκολ ήρθε τελικά με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ο Φατιόν έκανε χέρι και έδωσε την ευκαιρία στον Αραμπούλι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι για το 1-0 της Λαμίας στο 31′.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Λαμία είχε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς αλλά ο Ντέλετιτς δεν μπόρεσε να βρει εστία σε σουτ από καλή θέση. Μπεντινέλι και Φατιόν είδαν στη συνέχεια να τους λέει «όχι» ο Επασί σε σουτ που επιχείρησαν ενώ λίγο έξω έφυγε στο 75′ η κεφαλιά του Σλίβκα μετά από σέντρα του Μπρούσιτς.

Στο 87′ η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρόμανιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στον Ιωαννίδη ενώ στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε και ο Τσαμπούρης αν και βρισκόταν στον πάγκο, λόγω διαμαρτυρίας.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Καλίσιρ (86′ Ντομίνγκεζ), Τσαμπούρης (77′ Μπαξεβανίδης), Φατιόν (77′ Μουνιέ), Σλίβκα, Μπεντινέλι, Τσιλούλης, Ιωαννίδης, Ντάουντα.

Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρνίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Αραμπούλι (73′ Τζέιμς), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (90′ Μπιάρναρσον), Καραμάνος (82′ Αντάμα Μπα).

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024