O Γιαν Εμβιλά τόνισε ότι το ματς στην Ολλανδία θα είναι πολύ δύσκολο ενώ δεν έκρυψε τα όνειρα του Ολυμπιακού για να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαν Εμβιλά στην Cosmote TV:
Για το ότι έπαιξε και έβαλε και γκολ: «Δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή μου είχα αρκετούς πόνους, είχα μία ενόχληση και όλα έδειχναν ότι δεν θα παίξω, αλλά μετά τη χθεσινή προπόνηση φάνηκε ότι θα παίξω. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σε αυτό το παιχνίδι και στο νέο μας ξεκίνημα στην Ευρώπη και πετύχαμε και αυτή τη νίκη».
Για το αν αισθάνεται φαβορί: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Όλα θα κριθούν στο δεύτερο αγώνα. Οι αντίπαλοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να περάσουν. Είναι κακό ότι δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, όμως, καταφέραμε να βάλουμε το τέταρτο γκολ. Πρέπει να πάμε εκεί όχι για να κρατήσουμε το σκορ, αλλά να πάμε με τη νοοτροπία του νικητή και για να προκριθούμε».
Για το αν το απολαμβάνει στον Ολυμπιακό: «Έχω πει πολλές φορές ότι είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της ομάδας. Με έχουν υποδεχτεί όλοι πολύ καλά και με έχουν βοηθήσει να ανθίσω. Όταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό ήξερα ότι έχει τη νοοτροπία του νικητή και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».
Για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός: «Πάντα πρέπει να ονειρεύεσαι και να υπάρχουν στόχοι. Θέλουμε να φτάσουμε πολύ ψηλά, αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο. Στο Europa League υπάρχουν μεγάλοι σύλλογοι και η Αϊντχόφεν είναι ένας τέτοιος, Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται και να κάνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρσι. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους τίτλους στην Ελλάδα και στη συνέχεια να ασχοληθούμε με την Ευρώπη».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».