Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ασταμάτητη η Μάντσεστερ Σίτι (3-1)

Ασταμάτητη η Μάντσεστερ Σίτι (3-1)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική της Premier League, πέτυχε τη 12 διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβασε τη διαφορά της στους 10 βαθμούς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν σταματάει πουθενά η Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πέρασε και από το «Γκούντισον Παρκ» επικρατώντας 3-1 της Έβερτον για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική της Premier League, πέτυχε τη 12η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στους 56 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στο +10 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «πολίτες» έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 2′ με τον Κανσέλο αλλά ο Πίκφορντ δήλωσε το παρών και απέκρουσε, όπως και πέντε λεπτά αργότερα αντέδρασε σωστά στην προσπάθεια του Μπερνάντο Σίλβα.

Η Σίτι συνέχισε να πιέζει, έχασε νέα ευκαιρία με τον Ζεσούς στο 18′ και στο 32′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με ωραίο σουτ στην κίνηση του Φόντεν (0-1). Η ομάδα του Αντσελότι δεν τα παράτησε και έφτασε στην ισοφάριση στο 38′ με τον Ριτσάρλισον να παίρνει την πάσα του Ντιν και να κάνει το 1-1.

Ωστόσο, το δεύτερο μέρος ανήκε στην ομάδα του Γκουαρντιόλα. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, έχασαν ευκαιρίες με τους Σίλβα (53′) και Ζεσούς (55′) αλλά πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 63′ με ένα τρομερό σουτ του Μαχρέζ από πλάγια θέση για το 1-2.

Το παιχνίδι κυλούσε όπως ήθελε η Σίτι πλέον, η οποία «κλείδωσε» τη νίκη στο 77′ με τον Ζεσούς να βρίσκει τον Σίλβα, κι αυτός με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Έβερτον: Πίκφορντ, Γέρι Μίνα (18′ Κόλμαν), Κιν, Χόλγκεϊτ, Γκόντφρι, Ντέιβις (69′ Χάμες), Ντουκουρέ, Ντιν, Σίγκουρντσον, Ιβόμπι (69′ Τζόσουα Κινγκ), Ριταάρλισον

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Μπερνάντο Σίλβα, Ρόντρι (90+2′ Φερναντίνιο), Φόντεν, Μαχρέζ, Στέρλινγκ (80′ Ντε Μπρούιν), Γκαμπριέλ Ζεσούς

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024