Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας : «Καταρρεύσαμε χωρίς εξήγηση»

Μπαρτζώκας : «Καταρρεύσαμε χωρίς εξήγηση»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να εξηγήσει την εικόνα της ομάδας του μετά την πρώτη περίοδο κόντρα στην Εφές.

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και την κατάρρευση του Ολυμπιακού ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη βαριά ήττα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

«Συγχαρητήρια στην Εφές για την καλή της εμφάνιση και τη νίκη. Έχουν επιστρέψει όλοι και πλέον έχουν ένα πραγματικά βαθύ και ταλαντούχο ρόστερ. Εμείς δείξαμε δύο πρόσωπα, ένα στο πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο εκτελέσαμε όπως ακριβώς θέλαμε σε άμυνα και επίθεση, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, παίξαμε ομαδικά και δεχθήκαμε 11 πόντους», υποστήριξε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού και συνέχισε λέγοντας.

«Όμως, κατά τη γνώμη μου χωρίς να υπάρχει εξήγηση, στην δεύτερη περίοδο καταρρεύσαμε, σταματήσαμε να παίζουμε ομαδικά, παίζαμε ατομικά και την ίδια ώρα στην άμυνα δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας.

Με όλα αυτά επιτρέψαμε στην Εφές να βρει αυτοπεποίθηση, ειδικά τα γκαρντ της οι πολύ καλοί σκόρερς και δημιουργοί που διαθέτει… Σε τρία δεκάλεπτα κάναμε 17-19 λάθη από τα συνολικά 22 που κάναμε στο ματς. Είναι τεράστιος αριθμός αν θες να είσαι ανταγωνιστικός σε αυτή την έδρα.

Πρώτα από όλα όταν παίζεις κόντρα στην Εφές πρέπει να προστατεύεις την μπάλα, να έχεις υπομονή, να σουτάρεις με καλά ποσοστά, να μένεις στο πλάνο σου και να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Ήταν προφανές ότι εμείς δεν ελέγξαμε τα συναισθήματά μας μετά το δεύτερο δεκάλεπτο».

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024