Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον Σαρλ Μισέλ ενημέρωσε για το Κυπριακό ο Αναστασιάδης

Τον Σαρλ Μισέλ ενημέρωσε για το Κυπριακό ο Αναστασιάδης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Το Σάββατο θα συνομιλήσει και με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Αντάλλαξαν απόψεις ενόψει της Συνόδου Κορυφής

Σε γραπτή του δήλωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος αναφέρει ότι οι κ.κ. Αναστασιάδης και Μισέλ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σε σχέση με τις επερχόμενες Συνόδους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η πρώτη εκ των οποίων θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στις 25-26 του τρέχοντος μηνός και η δεύτερη με φυσική παρουσία των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στις Βρυξέλλες στις 25-26 Μαρτίου.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον συνομιλητή του για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό που αναμένεται να συγκαλέσει ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ και για την ανάγκη παρουσίας εκπροσώπου της ΕΕ στη Διάσκεψη.

Σημειώνεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει, επίσης, τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, στις 18.30 το απόγευμα.

Πηγή ΑΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024