Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Biggie: I Got a Story to Tell» : Η ζωή του αδικοχαμένου ράπερ στο Νetflix

«Biggie: I Got a Story to Tell» : Η ζωή του αδικοχαμένου ράπερ στο Νetflix

Μετά από τέσσερα χρόνια ετοιμασίας, το «Biggie: I Got a Story to Tell», το πρώτο ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό ράπερ Notorious B.I.G. που έχει την έγκριση του κληροδοτήματός του, θα είναι διαθέσιμo στο Netlflix

Μετά από τέσσερα χρόνια ετοιμασίας, το «Biggie: I Got a Story to Tell», το πρώτο ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό ράπερ Notorious B.I.G. που έχει την έγκριση του κληροδοτήματός του, θα είναι διαθέσιμο από την 1η Μαρτίου στο Netlflix.

Εκτελεστικοί παραγωγοί του ντοκιμαντέρ είναι η μητέρα του ράπερ, η Voletta Walace και ο στενός συνεργάτης του, ο Sean “Puff Daddy” Combs, οι οποίοι συμβάλλουν με αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Το «I Got a Story to Tell» ανακοινώθηκε το 2017 (τότε, με τίτλο «One More Chance»), αλλά μόλις προσφάτως ολοκληρώθηκε.

«Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν βυθισμένοι στο Μπρούκλιν των δεκαετιών 1970-1990. Είναι εύκολο να δεις πόσο άλλαξε το Μπρούκλιν από τότε που ο Christopher Wallace ήταν παιδί, αλλά είναι επίσης σαφές ότι πολλά πράγματα σχετικά με το να είσαι ένας νεαρός Μαύρος σ’ αυτή τη χώρα δεν έχουν αλλάξει» είπε, σε ανακοίνωση στο Rolling Stone, ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Emmett Malloy.

«Διαισθανθήκαμε ότι ήταν σημαντικό να βουτήξουμε στο μυαλό του Christopher Wallace, αξιοποιώντας τις επιρροές του ως νέου οι οποίες ενέπνευσαν τη δημιουργικότητά του, την ικανότητά του να διεγείρει και να προκαλεί συναίσθημα με το οπτικά συναρπαστικό παιχνίδι λέξεών του, και να κινηθούμε με τρόπο αυθεντικό και πειστικό» υπογράμμισε, σε ανακοίνωση, ο πρώην μάνατζερ του Notorious B.I.G. και σημερινός διαχειριστής του κληροδοτήματός του, Wayne Barrow.

Μεγάλο μέρος από τα παλαιά πλάνα βίντεο που περιλαμβάνονται στο «I Got a Story to Tell» προέρχεται από το αρχείο του παιδικού φίλου του ράπερ, του Damian “D Roc” Butler καθώς και από συνεντεύξεις με αυτόν.

«Ο Big ήταν πάντα ένας ιδεαλιστής. Ποτέ δεν θα υπάρξουν ξανά τα τρελά χρόνια του Μπρούκλιν των δεκαετιών 1980 και 1990, από έναν σπουδαίο αγώνα βγαίνει σπουδαία τέχνη και μουσική. Το πιτσιρίκι του Μπρούκλιν που ραπάρει σήμερα δεν θα έχει τις ίδιες ιστορίες που είχαμε εμείς» είπε, σε ανακοίνωση στο Rolling Stone, ο “D Roc” Butler. Και πρόσθεσε ότι με το ντοκιμαντέρ «οι φανατικοί θαυμαστές βλέπουν ότι ο Big ήταν καλλιτέχνης πριν γίνει ράπερ».

Ο Notorious B.I.G. έγινε μέλος του Rock and Roll Hall of Fame τον Νοέμβριο του 2020 και, στην εικονική τελετή, ο PuffDaddy απέτινε φόρο τιμής στον ράπερ.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024