
Δε λέει να φύγει από το Survivor η Σαλαγκούδη και το κοινό εξοργίζεται
Για μια ακόμη φορά, η Ανθή Σαλαγκούδη, ένω ήταν υποψήφια για αποχώρηση, παρέμεινε στο Survivor
Για μια ακόμη φορά (μα, το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχει αυτό το κορίτσι;) η Ανθη Σαλαγκούδη ένω ήταν υποψήφια για αποχώρηση παρέμεινε στο Survivor.
Το αποτέλεσμα; Έφυγε ένας πολύ δυνατός παίκτης, ο Περικλής, με αποτέλεσμα να απογοητευτεί η κόκκινη ομάδα. Και όχι μόνο αυτή.
Έξαλλοι είναι οι τηλεθεατές που σχολιάζουν στο Twitter, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Άνθη συνεχίζει. Ανάμεσα στα σχόλια τους κάποιοι την προκαλούν αν έχει τσίπα να φύγει από μόνη της, αλλά ορισμένοι γράφουν για το στημένο παιχνίδι της παραγωγής.
Δείτε μερικά εξ αυτών:
- Μπήκε στην 8άδα ο Τζόκοβιτς – Ρεκόρ νικών στο Γουίμπλεντον από τον Σέρβο (vid)
- Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]
- Οδύσσεια: Πρωτοφανές ψηφιακό μποϊκοτάζ με 350.000 dislikes για το cast που «πρόδωσε τον Όμηρο και την Ελλάδα»
- Ο Βοζίνια, το σενάριο για την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι και οι ομάδες της Βραζιλίας
- Formula 1: Πήρε τη νίκη στο Σίλβερστοουν ο Λεκλέρκ (pics)
- Συναγερμός στο Ηράκλειο – Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο


