Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Ρώμας για δημοσίευμα : «Είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο να με εμπλέκουν με παιδοφιλία»

Χάρης Ρώμας για δημοσίευμα : «Είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο να με εμπλέκουν με παιδοφιλία»

«Το ότι με έμπλεξαν με την παιδοφιλία που συγχέεται με κάποιον άλλον, με κάνει να κινηθώ νομικά», αναφέρει στο MEGA ο ηθοποιός.

Ξέσπασε ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας, με αφορμή δημοσίευμα που απεικονίζεται μαζί με ένα μικρό παιδί.

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για το θέμα των ημερών, το ελληνικό #MeToo και το σάλο που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε επίσης: Χάρης Ρώμας για καταγγελίες : Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι

Σχολιάζοντας δημοσίευμα που δείχνει τον ίδιο αγκαλιά με ένα παιδί, με αφορμή και το κίνημα #MeToo, ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι «εννοείται ότι όταν είδα το πρωτοσέλιδο, σοκαρίστηκα. Αυτό κράτησε πολύ λίγο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό,τι έχω κάνει ήταν ηθικά και κοινωνικά αποδεκτό. Θα ακολουθήσω κάθε νόμιμη διαδικασία. Έχω πάρει πάνω από 1000 μηνύματα που μου λένε να μη δίνω σημασία σε αυτόν που τα έγραψε όλα αυτά για εμένα. Το ότι με έμπλεξαν με την παιδοφιλία που συγχέεται με κάποιον άλλον, με κάνει να κινηθώ νομικά. Είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο αυτό που συνέβη.Το παιδί ήταν το βαφτιστήρι μου. Είναι εγκληματική ενέργεια αυτό που γίνεται. Η πολιτεία με κάθε τρόπο πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους τη δημοσιογραφία. Οι “Ράδιο Αρβύλα” θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως η αναπαραγωγή αυτού του δημοσιεύματος δεν είναι γραφική. Δεν θα το αποδεχτώ».

«Ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που συνεργάζομαι και θεωρώ σπίτι μου, αλλά δεν αποκλείεται να ξαναπεράσω και από το MEGA», είπε ο Χάρης Ρώμας.

«Είμαι τομεάρχης Πολιτισμού στην περιφέρεια Αττικής. Η χώρα αντιμετωπίζει σωρεία κρίσεων. Πολύς κόσμος εξαθλιώθηκε οικονομικά, πολλοί έφυγαν στο εξωτερικό.

Μετά ήρθε και ο κοροναϊός. Νομίζω η διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα είναι αρκετά καλή. Να τονίσω ότι δεν είμαι κομματικό στέλεχος, κατέβηκα μετά την πρόσκληση του κ. Πατούλη που ήταν συμφοιτητής μου. Για την κακοκαιρία, καταλαβαίνω ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, αλλά να αποδοθούν σωστά. Στην περιφέρεια είδα από την πρώτη στιγμή μεγάλη κινητοποίηση», συνέχισε σχολιάζοντας τα των ημερών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024