Στον Ευαγγελισμό με δύσπνοια πρώην διεθνής παίκτης – Είναι θετικός στον κοροναϊό
Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής ομάδας, διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό με δύσπνοια. Ήταν θετικός στον κοροναϊό και σε κατ' οίκον καραντίνα
Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός διακομίστηκε το βράδυ της Τετάρτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με τον 41χρονο πρώην άσο της Εθνικής ομάδας να παρουσιάζει δύσπνοια.
Ο παλιός παίκτης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν θετικός στον κοροναϊό και τις τελευταίες μέρες είχε τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα.
Η κατάσταση του όμως επιδεινώθηκε τις τελευταίες 48 ώρες και απόψε κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο.
Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι συμπτώματα της νόσου Covid 19 παρουσιάζει και η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, η οποία τον συνόδευσε στον Ευαγγελισμό.
Οι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση του πρώην παίκτη της Εθνικής ομάδας και της συζύγου του, κάνοντας βέβαια και τις απαραίτητες εξετάσεις.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών