
Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ο ΠΑΣ – Αύριο το πρωί η απόφαση
Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσέφυγε στο Διαιτητικό της ΕΠΟ και ζητά την ακύρωση της απόφασης αλλαγής έδρας στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε προαναγγείλει από χθες πως θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση για την επιλογή της έδρας του Αγρινίου από την ΕΠΟ για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Και πράγματι οι Ηπειρώτες προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση πριν από λίγο, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση για ορισμό της έδρας του Αγρινίου.
Η υπόθεση, μάλιστα, θα εκδικαστεί αύριο το πρωί στις 10:00, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα (15:00) και με τις ομάδες να βρίσκονται ήδη στο Αγρίνιο.
Αν η απόφαση ανατραπεί, τότε το παιχνίδι δε θα γίνει και θα υπάρξει εκ νέου ορισμός από την ΕΠΟ.
Νωρίτερα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, με τοποθέτησή του τόνισε πως μοναδικός υπεύθυνος της απόφασης είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος και πως υπήρξε δόλος πίσω από την απόφαση για αλλαγή έδρας.
- Αϊτή: Αποχωρούν οι τελευταίοι κενυάτες αστυνομικοί
- Κόσοβο: Διαλύεται η Βουλή – Διεξαγωγή νέων βουλευτικών εκλογών εντός 45 ημερών
- Το Ισραήλ δεν έχει καμιά εδαφική βλέψη στον Λίβανο, δηλώνει ο Σάαρ
- Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ στον αδελφό του ηγέτη των παραστρατιωτικών και σε Κολομβιανούς
- Λίβανος: Σκότωσαν 8 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 διασώστες, οι ισραηλινές δυνάμεις
- Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει»


