«Απέτυχαν μαζί με την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και τις εμμονές της για μια "ιδιωτικομανία" και τα "αόρατα χέρια της αγοράς" που μόνο προσόδους στις τσέπες των ολιγαρχών ξέρουν να κομίζουν», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25

Η πραγματικότητα είναι «πως η κυβέρνηση πιάστηκε για άλλη μια φορά απροετοίμαστη και δόλια», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, ο οποίος κατηγορεί προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι «απολάμβανε ανέμελος τον καφέ του στο Κολωνάκι με δημοσιογράφους, κάτι που σημειωτέον για τους πολίτες απαγορεύεται».

Εξυπηρέτηση ιδιωτών και ολιγαρχών

Ο κ. Κριθαρίδης επισημαίνει ότι «πέρα από την αποτυχία να προετοιμαστεί ο κρατικός μηχανισμός για ένα φαινόμενο που περιμέναμε, τόσο η εξυπηρέτηση για την απαλλαγή των εργολάβων στις οδικές αρτηρίες από αποζημίωση, όσο και οι άλλοι ιδιώτες εργολάβοι στους οποίους η ΔΕΔΔΗΕ υποτίθεται μαζί με την μνημονιακά διαλυμένη και ποικιλοτρόπως ιδιωτικοποιημένη ΔΕΗ, είχε αναθέσει τον καθαρισμό τον κλαδιών κοντά σε καλώδια κάθε χρόνο, απέτυχαν».

«Απέτυχαν μαζί με την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και τις εμμονές της για μια «ιδιωτικομανία» και τα «αόρατα χέρια της αγοράς» που μόνο προσόδους στις τσέπες των ολιγαρχών ξέρουν να κομίζουν», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 και αναρωτιέται αν «θα αναληφθεί όμως έστω κάποια ευθύνη για όσα έγιναν».

Πηγή ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr