Για φθηνή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο Νάσος Ηλιόπουλος και απαντώντας στην δήλωση του Χρήστου Ταραντίλη για τα χιόνια του 2017 σημειώνει ότι θα ήταν καλό να θυμάται πως εκπροσωπεί την κυβέρνηση.

Για φθηνή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο Νάσος Ηλιόπουλος και απαντώντας στην δήλωση του Χρήστου Ταραντίλη σημειώνει ότι θα ήταν καλό να θυμάται πως εκπροσωπεί την κυβέρνηση.

Χωρίς ρεύμα, νερό και τηλέφωνο

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες 48 ώρες οι κάτοικοι της Αττικής ζουν κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια τους το τι σημαίνει «επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη».

»Ολόκληρες περιοχές βρίσκονται ακόμα χωρίς ρεύμα και νερό, και οι απεγνωσμένοι πολίτες μάταια ζητούν βοήθεια από τις δημόσιες υπηρεσίες, καθώς κανείς δεν απαντά στα τηλέφωνα. Εχθές εκατοντάδες πολίτες ξεροστάλιαζαν στους σταθμούς του ΗΣΑΠ γιατί κανείς δεν τους ενημέρωνε πως διακόπηκαν τα δρομολόγια.

»Τα εκχιονιστικά, δε, μέσα στην πόλη εμφανίζονται μόνο στους δρόμους που πρόκειται να περάσει ο πρωθυπουργός. Την ίδια ώρα η ελληνική κοινωνία αποσβολωμένη βλέπει μέσα στη Βουλή να ψηφίζεται από την κυβέρνηση ο τριπλασιασμός των μισθών των γαλάζιων golden boys, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Μπάχαλο και αλαζονεία

»Το μπάχαλο και την αλαζονεία της κυβέρνησης θα θυμούνται οι πολίτες και από αυτή την περιπέτειά που τους έβαλε ο κ. Μητσοτάκης. Γι’ αυτό καλό θα ήταν ο κ. Ταραντίλης να θυμηθεί ότι εκπροσωπεί την κυβέρνηση, να σταματήσει να κάνει φθηνή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και να αρχίσει να απαντά στους πολίτες».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr