Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαϊκάλης - Φιλιππίδης: Σοκάρει το πρωτοσέλιδο από το «Μακελειό»

Χαϊκάλης – Φιλιππίδης: Σοκάρει το πρωτοσέλιδο από το «Μακελειό»

Ντροπιαστικές εκφράσεις στο πρωτοσέλιδο για Χαϊκάλη και Φιλιππίδη

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί ένα ακόμη ντροπιαστικό εξώφυλλο από το «Μακελειό», αυτή τη φορά με… πρωταγωνιστές τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Χρησιμοποιώντας άθλιες εκφράσεις, τους χαρακτηρίζει «πρόστυχους, πόρνους», σε μια παρουσίαση που σίγουρα θα προκαλέσει και νομικές διαδικασίες. Η εφημερίδα του Στέφανου Χίου αυτή τη φορά έχει στο εξώφυλλό της τους ηθοποιούς Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη, χρησιμοποιώντας σοκαριστικές εκφράσεις, λίγες ημέρες μετά το εξώφυλλο κατά του ηθοποιού Χάρη Ρώμα.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν βρεθεί στο στόχαστρο πολλών καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, τις οποίες ερευνά και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει ανακοινώσει, μέσω του συνηγόρου, ότι θα «απαντήσει σκληρά» σε «όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο». Αναλυτικα η ανακοίνωση Χαϊκάλη:

«Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι.

Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο. Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο».

Δείτε το εξώφυλλο

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024