Ντροπιαστικές εκφράσεις στο πρωτοσέλιδο για Χαϊκάλη και Φιλιππίδη

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί ένα ακόμη ντροπιαστικό εξώφυλλο από το «Μακελειό», αυτή τη φορά με… πρωταγωνιστές τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Χρησιμοποιώντας άθλιες εκφράσεις, τους χαρακτηρίζει «πρόστυχους, πόρνους», σε μια παρουσίαση που σίγουρα θα προκαλέσει και νομικές διαδικασίες. Η εφημερίδα του Στέφανου Χίου αυτή τη φορά έχει στο εξώφυλλό της τους ηθοποιούς Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη, χρησιμοποιώντας σοκαριστικές εκφράσεις, λίγες ημέρες μετά το εξώφυλλο κατά του ηθοποιού Χάρη Ρώμα.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν βρεθεί στο στόχαστρο πολλών καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, τις οποίες ερευνά και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει ανακοινώσει, μέσω του συνηγόρου, ότι θα «απαντήσει σκληρά» σε «όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο». Αναλυτικα η ανακοίνωση Χαϊκάλη:

«Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι.

Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο. Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο».

Δείτε το εξώφυλλο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr