Ένας νομοθέτης στην Αριζόνα συνέκρινε τα τρανς άτομα με ζώα, σε μια επιτροπή που συστάθηκε την περασμένη εβδομάδα

Ένας νομοθέτης στην Αριζόνα συνέκρινε τα τρανς άτομα με ζώα, σε μια επιτροπή που συστάθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο εκπρόσωπος του κράτους John Fillmore έκανε την ανήκουστη σύγκριση σε απάντηση στα σχόλια των γονέων των τρανς και των μη δυαδικών παιδιών που έδωσαν μαρτυρία κατά τη συζήτηση σχετικά με το προτεινόμενο νομοσχέδιο 2575 του Σώματος, το οποίο θα επέτρεπε μόνο δυαδικές επιλογές φύλου για άνδρες και γυναίκες σε επίσημα κυβερνητικά έγγραφα και ταυτοποίηση.

«Θέλω να πω, τι θα συμβεί όταν κάποια μέρα ξυπνήσει κάποιος και θέλει να ταυτοποιηθεί ως κοτόπουλο ή κάτι τέτοιο, για όνομα του Θεού», δήλωσε ο Fillmore στην βιντεοσκοπημένη ακρόαση. «Πού βάζουμε όρια σε αυτό;»

Οι καταγγελίες έπεσαν βροχή και οι δηλώσεις του έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Ο Fillmore εξέδωσε δήλωση με την οποία χαρακτήρισε τις καταγγελίες «χωρίς αξία» και είπε ότι τα σχόλιά του έχουν «άδικα και κατάφωρα εσφαλμένο χαρακτήρα». Κάλεσε τους ανθρώπους να ακούσουν τις «πραγματικές παρατηρήσεις» του, τις οποίες πιστεύει ότι «δεν είναι αληθινές και απέχουν από αυτές που βγήκαν στην δημοσιότητα».

Αργότερα δήλωσε στο NBC News με email ότι η κατάσταση ήταν «απλώς ανόητη» και ρώτησε «πώς μπορεί μια κοινωνία να έχει μια λογική συζήτηση για οτιδήποτε, αν για παράδειγμα αισθάνονται ότι η λέξη « μπλε » είναι στην πραγματικότητα « κόκκινη » σε αυτούς και μετά προσθέστε τη λέξη «πράσινο» στο χρώμα «κίτρινο». Καταλάβατε;!

Οι δηλώσεις του δεν βγάζουν νόημα, αλλά ευτυχώς ταιριάζουν με τις απόψεις του, οι οποίες είναι εξίσου «απλώς ανόητες».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr