Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Διόνυσος – Χωρίς ρεύμα 45.000 κάτοικοι όλη τη νύχτα
Γύρω στους 700 άνδρες της Πυροσβεστικής επιχειρούσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε όλα τα βόρεια προάστια, μαζί με το στρατό. Μόνο στο Διόνυσο επιχειρούσαν 150 άτομα
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κηρύχθηκε ο δήμος Διονύσου της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές χιονοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου στην περιοχή.
Η εν λόγω κήρυξη έγινε με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου και θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για ένα μήνα, δηλαδή έως και τις 15 Μαρτίου 2021.
Στο Διόνυσο βρέθηκε η κάμερα του MEGA όπου τα προβλήματα από την κακοκαιρία είναι σημαντικά, ενώ η χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν πυκνή.
Γύρω στους 700 άνδρες της Πυροσβεστικής επιχειρούσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε όλα τα βόρεια προάστια, μαζί με το στρατό. Μόνο στο Διόνυσο επιχειρούσαν 150 άτομα.
45.000 άνθρωποι στο Διόνυσο έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, ενώ άγνωστο είναι το πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.
Πολλά σπίτια στο Διόνυσο αντιμετώπισαν πρόβλημα και με την υδροδότηση, με την περιοχή να κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Στην περιοχή υπάρχουν 756 δέντρα που έχουν πέσει πάνω σε καλώδια.
- Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο Περού από δύο ενόπλους καθώς επέστρεφε από ρεπορτάζ
- Αποτυχημένο πραξικόπημα στο Μπενίν: Η Νιγηρία συνέδραμε με στρατό για να καταστείλει την απόπειρα
- Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]
- Το Παρίσι θέλει να «εξορίσει» τα SUV και τα μεγάλα αυτοκίνητα
- Tι δώρα στέλνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι στους πελάτες τους όταν αυτοί έχουν τα πάντα;
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
