Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο ράπερ Lamanif, μετά την περιπετειώδη εξαφάνιση και τον εντοπισμό του

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο ράπερ Lamanif, μετά την περιπετειώδη εξαφάνιση και τον εντοπισμό του.

Οι Αρχές αναζητούν το ηλεκτρονικό ίχνος του δράστη ή των δραστών που ανέβασαν τον ροζ βίντεο στο διαδίκτυο που οδήγησε τον ράπερ στο να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο ράπερ δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στην Αστυνομία, ενώ η δικηγόρος του δηλώνει ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και πως τον ωφέλησε η παραμονή του στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να δώσει επίσημη κατάθεση την επόμενη εβδομάδα, όμως ήδη η ΕΛ.ΑΣ έχει αρχίσει να συλλέγει στοιχεία.

Όπως αναφέρθηκε, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει ήδη εντοπίσει το στίγμα του συγκεκριμένου video, το οποίο θα τους βοηθήσει στο να εντοπίσουν το ποιος ή ποια το επεξεργάστηκαν.

Ενδεχομένως μάλιστα να τους οδηγήσει και στον υπολογιστή μέσω του οποίου ανέβηκε στα social media.

«Το ραπ αντικατοπτρίζει την κοινωνία μας»

Στην υπόθεση αναφέρθηκε και ο ράπερ με το όνομα Υποχθόνιος, αφού άλλος ράπερ που ανήκε στην εταιρεία που εκπροσωπούσε ράπερ φέρεται να διαπόμπευσε τον Lamaniff για το ροζ βίντεο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν γνώριζε κάτι καθώς για προσωπικούς λόγους δεν έχει σχέση με τον εν λόγω ράπερ και μίλησε για τις κόντρες που υπάρχουν μεταξύ αυτοί του είδους των καλλιτεχνών.

«Το ραπ αντικατοπτρίζει την κοινωνία μας. Έτσι ακριβώς είναι η νεολαία, δεν της δίνουν παιδεία, ευκαιρίες και να καταλήγουν τα παιδιά να μιλούν για πιστόλια, για όπλα και πώς θα μπούμε στα σπίτια να σου σπάσω τα μούτρα» είπε.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr