Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμβολιασμός : Κανονικά συνεχίζεται η διαδικασία στην Κρήτη

Εμβολιασμός : Κανονικά συνεχίζεται η διαδικασία στην Κρήτη

Συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα των εμβολιασμών covid-19, στις δομές υγείας της Κρήτης, στις οποίες μέχρι στιγμής έχουν χορηγηθεί 35.698 δόσεις του εμβολίου.

Συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα των εμβολιασμών covid-19, στις δομές υγείας της Κρήτης, στις οποίες μέχρι στιγμής έχουν χορηγηθεί 35.698 δόσεις του εμβολίου.

Η πρώτη δόση έχει χορηγηθεί σε 23.517 άτομα και η δεύτερη σε  12.181 πολίτες, σύμφωνα με την Διοίκηση της 7η ΥΠΕ Κρήτης που και ενόψει της κακοκαιρίας, είχε προβεί στην  απαραίτητη προετοιμασία σε συνεργασία με τους συντονιστές της ΔΕΗ των τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων της Κρήτης, ώστε να υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανόν δυσχερειών λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης.

Μικρό ποσοστό ακυρώσεων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την 7η ΥΠΕ Κρήτης,  όλα τα εμβολιαστικά κέντρα λειτουργούν κανονικά και μέχρι τώρα έχουμε μικρό ποσοστό ακυρώσεων ραντεβού, λόγω δυσκολιών στην μετακίνηση, ενώ όσοι  πολίτες έχασαν το ραντεβού της πρώτης δόσης του εμβολίου, μπορούν να το προγραμματίσουν εκ νέου, ώστε να μπορέσουν να εμβολιαστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Για τους πολίτες που έχασαν το ραντεβού της δεύτερης δόσης, θα υπάρξει ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας αναφορικά με τον επαναπρογραμματισμό του.

Καμία δόση εμβολίου δεν πάει χαμένη, καθώς σε περιπτώσεις ακυρώσεων ραντεβού, καλούνται άμεσα  για εμβολιασμό υγειονομικοί, ένστολοι, ιδιώτες γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί και άλλοι επαγγελματίες υγείας, όπως προβλέπεται από τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της 7Ης ΥΠΕ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024